Aktuality

17.05. 2023 FC Rapotice - SAPELI POLNÁ 5 - 1 /3-1/

ikona6.jpg

Komentář k dnešnímu fatálně nevydařenému utkání se nerodí lehce, dá se říci, že nadšeně bojující domácí deklasovali  laxní profesory.



Utkání začalo tragicky, 2.minuta vlastní gól, 13. minuta a 18.minuta další dvě hrubky a rázem 3-0 pro domácí. V 32.minutě snížil po pěkné idividuální akci Michal Mikeš 3-1. Gólovou hlavičku Ondry Víchy zpacifikoval  Tomáš Hajný. Potom byl v 37.minutě za sražení Michala Mikeše nařízen pokotový kop, kterým Adam Průcha doslova pohrdl. Těsně před půlí mohl vyrovnat Tomáš Matějíček , domácí gólman se vytáhl, takže se šlo do kabin za stavu 3-1 pro domácí.



Druhou půli začali aktivně Sapeláci, ale gólman domácích zlikvidoval několik loženek našich hráčů a tak jsme dokonali totální zmar, když jsme si v 54. minutě vstřelili další vlastní gól. A když o tři minuty později inkasoval Tomáš Pokorný popáté, bylo utkání už pouze dohráváno.



Na velké šance to bylo možná 10:10 možná i víc. Rozdíl byl v tom, že domácí dali pět gólů /i když vlastně jen tři/ a Sapeláci jen jeden. Pokud přijdou hráči na hřiště s tím, že se soupeř porazí sám, tak to končívá opakem. Takže když to shrneme, dostali jsme pět gólů, dali si dvě vlastní branky, nedali penaltu a spoustu šancí, navíc přišli o zraněného Ondru Víchu. Horší už to snad být nemohlo!



Góly: 2. vlastní Hojsák Aleš, 13. Jarý Matyáš, 18. Sobotka Michal, 54. vlastní Šimek Marek, 57.Kučera Petr - 32. Mikeš Michal.



Rozhodčí: Holub Radim - Šimek Milan,  Bulín Filip. ŽK: 0-3, bez vyloučených. 150 diváků. Delegát svazu Prokeš Jan.



Sestava SAPELI: Pokorný - Hojsák, Procházka, Vícha /29. Matějíček/, Boháček - Šimek, Přibyl, Brabec, Mikeš - F. Bačkovský /65. J. Bačkovský/, Průcha.






zpět na seznam aktualit