Aktuality

30.04. 2023 SAPELI POLNÁ - SK OKŘÍŠKY 2 - 1 /0-0/

ikona6.jpg

Již ve třetí minutě hlavičkoval Míla Brabec vedle branky Okříšek, centroval mu Jirka Mužík. V 8. minutě jsme měli přečíslení tři na dva, zodpovědnost na sebe vzal Jirka Mužík, bohužel těsně minul Fialovu svatyni.Ve 13. minutě unikl obrancům Filip Bačkovský, těsně před šestnáctkou byl sražen a hostující Ondřej Benda viděl z ruky rozhodčího Romana Kylara červenou kartu.Sapeláci byli i nadále aktivní, po přesném dlouhém pasu Adama Průchy těsně minul branku soupeře Filip Bačkovský. O dvě minuty později si Štěpán Bambula naběhl na nádhernou uličku Jirky Mužíka, ale ani on nevyzrál na brankáře soupeře. Ve 23.minutě nedokázal JIrka Mužík potrestat hrubku gólmana Fialy.V 32.minutě ho nepřekonal hlavou Adam Průcha. Hosté vyslali v první půli jednu nebezpečnou střelu, kterou nadvakrát zkrotil Tomáš Pokorný. I přes velké množství sapeláckých tutovek se tak šlo do kabin za nerozhodného bezbrankového stavu.



Do druhé půle nastoupili Sapeláci bezstarostně a byli za to potrestáni. Ve 49. minutě ještě situaci zachránil bravurním zákrokem Tomáš Pokorný, V 58. minutě již byl bezmocný po přesné střele Vojtěcha Bence 0-1. V 66.minutě centroval Martin Boháček a Tomáš Matějíček hlavičkoval mimo branku. V 71.minutě Adam Průcha lišácky vystihl malou domů hostujícího týmu a vyrovnal na 1-1. Potom připravil Michal Mikeš gólovku pro své čtyři spoluhráče, ale ani jeden z nich nedokázal dopravit míč do sítě Okříšek. Rozhodnutí přišlo v 78. minutě. Po ostrém centru Ondry Přibyla zařídil tři body pro Sapeláky přesně  hlavičkující Adfam Průcha 2-1!



Góly: 71. a 78. Adam Průcha - 58. Vojtěch Bence.



Nejlepší hráči SAPELI: Ondřej Vícha, Míla Brabec, Jirka Mužík, Adam Průcha.



Sudí: Roman Kylar - Patrik Žaloudek a Zbyněk Liška.



ŽK: 0-1. ČK: 0-1 /13.Ondřej Benda/. 60 diváků.



Sestava SAPELI: Pokorný - Barák /62. Mikeš/, Brabec, Vícha, Boháček - Bačkovský F. /27. Dvořáček/, Matějíček /69. Bačkovský J./, Mužík Bambula - Přibyl, Průcha.






zpět na seznam aktualit