Aktuality

25.03. 2023 FK Maraton Pelhřimov - SAPELI Polná 2:0 /1:0/

ikona6.jpg

Úvodní jarní kolo nezastihlo Sapeláky v nejlepším rozpoložení. Kvůli zraněním absentovali Petr Sodomka a Jirka Mužík, z pracovních či osobních důvodů nebyli k dispozici Dominik Procházka, Aleš Hojsák, Petr Barák Jakub Szabó, zatím pouze na lavičce zůstal Filip Dvořáček. Kapitán Martin Boháček odehrál celé utkání s podvrtnutým palcem na noze, atd. Navíc jsme neabsolvovali jediný trénink na přírodní trávě, neboť se mělo hrát na umělce a na poslední chvíli bylo toto změněno.



Tolik asi k předzápasovým záležitostem a nyní k vlastnímu utkání. Pelhřimovští byli zvláště v první půli lepším týmem, byli aktivnější, Sapeláci se soustředili na poctivé bránění a snažili se o rychlé brejky, domácí jim toho však moc nedovolili. Takový obraz hry byl až do 44.minuty, kdy zaspala pravá strana  Sapeláků a nikým nekrytý Niederle poslal Pelhřimov do vedení 1:0..První půle tedy skončila zaslouženým jednobrankovým vedením domácích. Kdo by čekal, že si Sapeláci vezmou ponaučení z toho že inkasovali minutu před poločasovým hvizdem, ten by se hluboce mýlil. Po cca dvaceti sekundách druhého poločasu přišla další chyba z pravé strany a Poul to měl jednoduché 2:0. Potom otevřeli Sapeláci více hru, ta se vyrovnala, hrálo se nahoru dolů, posledních dvacet minut jsme hráli na tři útočníky, ale nebylo to nic platné.



Pelhřimovští byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Naši hráči pracovali poctivě, všichni se snažili předvést co nejlepší výkon a pokud by se dokázali koncentrovat ve 44. a 46.minutě mohli vyválčit bod. Je to škoda, obdržené góly byly zcela zbytečné.



Nejlepší hráči SAPELI: 



Ondřej Vícha, Tomáš Matějíček, Adam Průcha a Marek Šimek.



Góly: 44. Niederle Michal, 46. Poul Daniel



Sudí: Daniel Hanzl - Marek Žaloudek, Jan Kříž. ŽK: 1-2, bez vyloučených, 200 diváků. Delegát KFS Vysočina Luboš Vaněk.



Sestava SAPELI: 



Pokorný - Bambula, Brabec, Vícha, Boháček - Šimek, Přibyl, Matějíček /70. Padrnos/, Bačkovský Jakub /70. Mikeš Michal/ - Bačkovský Filip /81. Fišer/, Průcha.






zpět na seznam aktualit