Aktuality

18.06. 2023 BARY děkujem!!!

pohar.jpg

Když se 21.7.2009 konečně podařil příchod Petra Baráka do řad Sapeláků byli jsme velmi šťastní. Pravda, bylo mu v té době již 29 let, ale všichni jsme věřili, že do týmu přichází velká persóna jak lidsky, tak fotbalově. Bary vrchovatě naplnil naše očekávání. Okamžitě se stal oporou týmu, spolu s Davidem Padrnosem vytvořili útočnou dvojici přezdívanou "popravčí četa", kterou nám záviděl celý kraj. Peťa je obrovský univerzál, mimo gólmana hrál na všech postech., stal se velkou sapeláckou legendou a členem ideální jedenáctky SAPELI všech dob.



U nás v Sapeli sice neumíme zastavit čas, ale umíme ho hodně zpomalit. Někteří borci zde hráli či hrají téměř až do padesátky, někteří i déle. A tak Bary i když přišel v devětadvaceti letech, stihl odehrát čtrnáct sezón a nedávno oslavil třiačtyřicáté narozeniny. Poslední utkání soutěžního ročníku 2022/2023 v Nové Vsi bylo i posledním utkáním Barinha v dresu Sapeláků. Toto utkání jsme sice nevyhráli, ale vyhráli jsme již dávno. Tehdy v tom červenci 2007 kdy Peťa do našeho klubu přišel a celých 14 let si v týmu udržel svoji pozici nejen vynikajícího a obětavého hráče, ale hlavně čestného a spravedlivého člověka. Byl přirozenou autoritou, jeho slovu vždy mělo velkou váhu a nikdy toho nezneužil.



Co tedy zbývá? Zbývá Barymu hodně, opravdu hodně poděkovat a popřát mu do další životní etapy hodně zdaru! Peťo, mezi Sapeláky jsi vždy vítán a první nominace "internacionálů" Sapeli přijde začátkem srpna.



BARY DĚKUJEM!!!



 



[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit