Aktuality

18.03. 2023 SAPELI POLNÁ - SLOVAN HAVLÍČKŮV BROD "B" 2 - 2 /1-1/

ikona1.jpg

Trenér zálohy Brodu, bývalý gólman Sapeláků František Souček přivezl na finále Bernard Cupu notně posílenou sestavu a tak bylo dnešní měření sil velmi kvalitní generálkou před zahájením jarních bojů. Sapeláci udeřili již ve třetí minutě utkání, když si na kolmoci Marka Šimka naběhl Adam Průcha, obhodil si obránce, posléze i gólmana a zavěsil 1-0. V 15. minutě bylo vyrovnáno. Po závaru před naší brankou jsme nedokázali odvrátit míč do bezpečí a brodští šanci využili 1-1. Ve 25. minutě po rohovém kopu Jirky Mužíka hlavičkoval Ondra Vícha mimo soupeřovu branku. Ve 27.minutě poslal Aleš Hojsák nádherný pas na Filipa Bačkovského, ten loboval gólmana, ale bohužel přehodil i branku. Potom se dvakrát vyznamenal gólman Soukal, když vychytal akce Adama Průchy.Ve 44. minutě byl opět v šanci aktivní Adam Průcha , ale po přihrávce Jirky Mužíka těsně minul branku. V první půli byli tedy lepší Sapeláci, bohužel neproměnili své šance a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.



V druhé půli byli aktivnější brodští fotbalisté. Dobře kombinovali, vytvořili si i několik šancí, ale buď je špatně vyřešili nebo Sapeláky podržel gólman Křišťál. Ale i Sapeláci si vytvořili tři velké šance. Výtečného Soukala nepřekonal ani Adam Průcha, ani dvakrát David Padrnos. Vypadalo to, že utkání spěje k remízovému stavu 1-1, když v 76.minutě napřáhl brodský hráč z dobrých 30 metrů a jeho bomba skončila odrazem od tyče za zády našeho gólmana 1-2. Ale spravedlnost nakonec přece jen existovala a v  86. minutě  přišlo vyrovnání. Adam Průcha poslal dlouhý pas za obranu soupeře, David Padrnos ho zpracoval na prsa a neomylně propálil gólmana soupeře. Utkání tedy skončilo spravedlivou remízou 2-2.



Sudí: Liška, 30 diváků.



Góly SAPELI:



3. Adam Průcha, 86. David Padrnos.



Nejlepší hráči SAPELI:



Adam Průcha, Aleš Hojsák, Martin Křišťál.



Sestava SAPELI:



Křišťál - Hojsák/70. Šimek/, Procházka, Vícha, Tůma - Šimek /46. Matějíček/, Mužík /70. Bačkovský J./, Přibyl, Bačkovský J. /46. Padrnos/ - Bačkovský F., Průcha.






zpět na seznam aktualit