Aktuality

04.03. 2023 A.F.C. Humpolec "B" - SAPELI POLNÁ 3-4 /3-2/

ikona6.jpg

V utkání zatím dvou neporažených týmů turnaje šli hned v úvodu utkání Sapeláci do vedení brankou Kuby Bačkovského. Gólovou akci začal Štěpán Bambula a Adam Průcha. Sapeláky brzké vedení ukolébalo a velmi dobře hrající domácí skóre otočili. Jeden laciný gól neobsazeného hráče na přední tyči a zbytečná penalta a rázem humpolečtí vedli 2-1. Skóre srovnal krásnou střelou z hranice šestnáctky Ondra Přibyl 2-2. Sapeláci znovu zaspali a těsně před odchodem do šaten znovu inkasovali, 3-2 pro A.F.C.



Do druhé půle udělali Sapeláci čtyří změny, odstoupili bratři Bačkovští, Petr Barák a David Padrnos. Na place se objevili  Aleš Hojsák, Tomáš Matějíček, Milan Špendlíček a Martin Tůma. Naši hráči byli v druhé půli lepším týmem, šance však neproměňovali, naopak Ivan Rezničenko musel několikrát včasným výběhem hasit brejk domácích.  Potom přece jen přišlo vyrovnání, když legenda Sapeláků, devětačtyřicetiletý Milan Špendlíček levačkou neomyně vypálil zpoza šestnáctky k levé týči domácí svatyně 3-3. Zápas potom rozhodl přesnou hlavičkou Tomáš Matějíček    3-4! Další dvě loženky měl Adam Průcha a když Kuba Bačkovský neproměnil 100% šanci, skončilo utkání jednogólovým vítěztvím Sapeláků.



Na rozdíl od prvních dvou utkání turnaje, to byla tentokrát velmi dobrá příprava a to zásluhou obou týmů. Sapeláci měli v utkání řadu okének v defenzivě a mají na čem pracovat.



Nejlepší hráči SAPELI:



Ondra Přibyl, Petr Barák, Milan Špendlíček.



Góly SAPELI:



7.Jakub Bačkovský, 40. Ondra Přibyl, 58. Milan Špendlíček, 85. Tomáš Matějíček.



Sestava SAPELI:



Rezničenko - Bambula, Šimek, Vícha, Barák /46. Hojsák/ -  Mikeš /75. J.Bačkovský/, Přibyl /75. F. Bačkovský/, F.Bačkovský /46. Špendlíček/, J. Bačkovský /46. Tůma/ - Padrnos /46. Matějíček/, Průcha.



[file]

[file]

[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit