Aktuality

23.12. 2022 PF 2023

pf.png

Konec roku 2022 je za dveřmi a je čas bilancování a díků. Zažili jsme po sportovní stránce velmi úspěšný rok. Sezónu 2021/2022 jsme nakonec dokončili  na 4.místě, když jsme se v jarní části po zdravotní stránce doslova rozsypali, přesto jsme dosáhli skvělého výsledku. Po podzimní části sezóny 2022/2023 jsme na třetím místě, když o druhém místě rozhodl jeden gól ve skóre. Potěšující je i to, že jsme dokázali porazit první Pelhřimov 3-0 a druhý polenský Slavoj 3-1. Bohužel jsme nezvládli střední část soutěže, což nás připravilo o ještě lepší umístění. 



I v příštím roce 2023 bychom chtěli i nadále udržet vysokou výkonnost našeho klubu, navíc nás čekají i rozsáhlé práce ve sportovním areálu TJ SAPELI ve Stáji.Bude provedena výměna krytiny původní budovy kabin a její vnitřní úpravy. Také bude provedena automatická závlaha fotbalového hřiště.



Věříme, že se budeme i nadále velmi rádi scházet ať již k tréninku, utkáním, či při společenských akcích, že budeme mít i nadále radost z dosažených výsledků a budeme dobře reprezentovat náš klub a naše obchodní partnery. Chtěl bych poděkovat našim rodinám za trpělivost, toleranci a podporu. Velký dík patří našim obchodním partnerům, kteří i ve velmi nejisté době podporují náš klub. Za všechny jmenujme alespoň generální partnery našeho klubu - SAPELI a.s. a SABRA DŘEVOVÝROBA s.r.o.



 



PŘEJEME TEDY VŠEM NAŠIM HRÁČŮM A CELÉMU REALIZAČNÍMU TÝMU,



NAŠIM OBCHODNÍM PARTNERŮM A PŘÍZNIVCŮM.



KLIDNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ,



MNOHO ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ, OSOBNÍ SPOKOJENOSTI,



PRACOVNÍCH I SPORTOVNÍCH ÚSPĚCHŮ.



 



A V NOVÉM ROCE 2023 SE OPĚT TĚŠÍME NA SHLEDÁNÍ  S VÁMI NA NAŠEM STADIÓNU VE STÁJI.



 



 



[file]




zpět na seznam aktualit