Aktuality

31.10. 2022 V neděli nastoupí Bary naposledy v dresu Sapeláků.

pohar.jpg

V nedělním utkání Sapeláků s Náměští nás čeká velké fotbalové loučení. Po třinácti letech končí v našem dresu opravdový srdcař, nesmlouvavý bojovník, výtečný útočník a snad ještě lepší obránce, ale hlavně skvělý kluk Petr Barák. 



Bary přišel do Sapeli zbytečně pozdě, až v devětadvaceti letech - přesně 21.7.2009 a hraje zde ještě po dovršení dvaačtyřicítky. Svého času jsme měli zcela bezkonkureční útočnou dvojici Petr Barák - David Padrnos, v odborných fotbalových kruzích přezdívanou jako "popravčí četa". Když jsme později řešili problém krajního beka, "odnesl" to Barinho a hrál tam dalších řadu let jako z partesu. Byla radost se na jeho hru dívat, chvíli perfektně bránil, chvíli podporoval ofenzivu, mnohdy ze zadních náběhů skóroval.



Peťa je nejen skvělým fotbalistou, ale i hokejistou, tenistou, stolním tenistou, lyžařem atd. Je velká škoda, že ho v poslední sezóně trápí koleno a nedovoluje mu pokračovat i nadále v dresu Sapeláků v krajském přeboru.



Bary se nezapomenutelně zapsal do historie našeho klubu a je zcela zaslouženě členem síně slávy TJ SAPELI.



Peťo, bylo nám ctí s Tebou pobýt více než třináct let, děkujeme Ti za vše, co jsi pro klub i pro nás vykonal. Přejeme Ti hodně zdaru do dalšího období Tvého života a vždy Tě rádi mezi sebou uvítáme. Samozřejmě s Tebou počítáme při různých exhibičních akcích.



BARY DĚKUJEM!!!



[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit