Aktuality

26.10. 2022 V neděli přijede Nová Ves.

zapas.jpg

Před Sapeláky jsou letos poslední dvě utkání a v obou se představí před svými vlastními fanoušky. V prvním z nich nastoupíme proti tradičnímu rivalovi, celku Nové Vsi.



Náš soupeř patří dlouhá léta k nejlepším týmům v přeboru, letos zatím není na samé špici soutěže, ale odstup je minimální a není ještě odehraná ani polovina soutěže. Po odehraných dvanácti kolech jsou fotbalisté Nové Vsi na 7. místě s 19 body a skórem 30:17. O většinu gólů se postarala pětice střelců - Žák 7, Komínek 6, Kovář 6, Krbálek 5, Ptáček 4, doplnili je Peňáz a Nečas po jednom gólu. V posledním kole remizovali s Okříškami 0-0.



Sapeláci jsou po odehraných dvanácti kolech na 3. místě, mají 24 bodů a skóre 27:14. O góly se podělili tito hráči - Sodomka 8, Průcha 5, Poul 3, Procházka 2, Přibyl 2, Mikeš 1, Matějíček 1, Brabec 1, Bačkovský Jakub 1, Bačkovský Filip 1, Vícha 1, Boháček 1. V posledním kole náš tým vyhrál v Kamenici nad Lipou 5-2.



Utkání má tradiční výkop v neděli v 10.30, řídit ho bude trio arbitrů: Pavel Doskočil - Samuel Hána, Jaroslav Kůrka. Delegátem KFS Vysočina je prvoligový rozhodčí Ivo Nádvorník.



Srdečně zveme naše příznivce na předposlední utkání v tomto roce!



 



[file]




zpět na seznam aktualit