Aktuality

13.10. 2022 V neděli přijede polenský Slavoj.

zapas.jpg

Před Sapeláky je teprve páté domácí utkání a bude nadmíru těžké. Přijede spolufavorit  soutěže /spolu s Pelhřimovem/ Slavoj Polná. Hosté jsou v utkání velkými favority, mají velmi dobrou formu, hrají v ustálené sestavě, kterou v neděli ještě vylepší zahraniční kanonýr Ilya Kazlou.Polovina kádru má mnohaleté divizní zkušenosti. Z posledních pěti utkání pětkrát vyhráli, v posledním zápase "přejeli" Okříšky 4-0. V tabulce jsou s 23 body na druhém místě za Pelhřimovem jen o horší skóre. Sapeláci jsou na tom s formou úplně opačně, navíc mají několik absencí. Z posledních pěti kol mají jednu výhru, dvě remízy a dvě prohry a s 18 body jsou na šestém místě tabulky.V posledním kole Sapeláci vyhráli ve Velkém Meziříči 0-2.



Každopádně mají oba týmy velkou fotbalovou kvalitu a očekávaná velká divácká návštěva by mohla vidět pěkný a zajímavý fotbal.



Utkání začíná v tradičních 10.30 a řídit ho budou tito sudí: Zdeněk Niederle - Daniel Hanzl, Marek Žaloudek. Delegátem KFS Vysočina je předseda komise rozhodčích a ligový delegát ing. Josef Bajer.






zpět na seznam aktualit