Aktuality

08.10. 2022 FC Velké Meziříčí "B" - SAPELI POLNÁ 0 - 2 /0-1/

ikona6.jpg

Již ve třetí minutě měl obrovskou šanci ke vstřelení gólu domácí hráč, který postupoval sám na Tomáše Pokorného. Ten vyrazil první střelu i první dorážku, druhou dorážku zablokoval Ondra Vícha. V 9. minutě poprvé zaměstnali domácího gólmana Sapeláci. Po centru Jirky Mužíka hlavičkoval Míla Brabec, gólman Slabý byl připraven.Ve 14.minutě Adam Průcha vyslal přesnou kolmici na Petra Sodomku, ten byl sražen gólmanem a hlavní sudí Holub nařídil pokutový kop. Ten proměnil sám postižený Petr Sodomka 0-1! Ve 28.minutě vypálil Adam Průcha jedovku z levého křídla, brankář domácích výtečně zasáhl a vyrazil míč na roh.O čtyři minuty později předvedla dvojice Adam Průcha-Petr Sodomka  krásnou kombinaci, gólovou radost jim však překazil výborně hrající stoper Šimáček.V 37. minutě se gólově neprosadil ani Petr Sodomka, ani dorážející Štěpán Bambula. Ve 42.minutě po rohu Filipa Bačkovského připravil Míla Brabec tutovku pro Adama Průchu, ale domácí gólman opět vytáhl famózní zákrok a svůj tým podržel. Do kabin se tedy šlo zaslouženého jednogólového vedení Sapeláků.



V 57.minutě byli Sapeláci nedůslední, domácí nacentrovali do šestnáctky míč, naši hráči na něj vůbec nezareagovali a velkomeziříčský hráč ho minul kousek od brankové čáry....Velká klika! V 58. minutě vypálil zpoza šestnáctky Ondra Přibyl, gólman hostí míč nadvakrát kryl. V 61.minutě po centru Jirky Mužíka střílí Petr Sodomka, gólman míč vyráží a kryje i dorážku Štěpána Bambuly. V 66.minutě přehodil Adam Průcha nádherným lobem z cca 30 metrů brankáře Velmezu a zvýšil vedení Sapeláků na 0-2! O dvě minuty později se situace opakovala, ale gólman stihl míč vyškrábnout nad břevno. Potom zabrnkal na nervy sapeláckým trenérům Tomáš Pokorný, když zastavil míč až téměř na brankové čáře. Třetí branku mohl přidat Kuba Bačkovský, když mu po průniku Tomáše Poula a přihrávce Štěpána Bambuly chybělo několik centimetrů. Sapeláci si po dobrém výkonu zaslouženě odvážejí tři body.



Nejlepšími hráči  Sapeláků byli dnes oba stopeři Ondra Vícha a Dominik Procházka, zdárně jim sekundovali oba útočníci Petr Sodomka a Adam Průcha.



Góly: 14. Petr Sodomka /PK/, 66. Adam Průcha/



Sudí: Radim Holub - Daniel Hanzl, Nikolas Šíma. ŽK: 1-2, bez vyloučených. Delegát svazu ing. Josef Bajer.



Sestava SAPELI:



Pokorný - Brabec, Vícha, Procházka, Boháček -  Bambula, Mužík, Přibyl/84. Poul/, Bačkovský F. - Sodomka /70.Šimek/, Průcha.






zpět na seznam aktualit