Aktuality

02.10. 2022 SAPELI POLNÁ - KOVOFINIŠ LEDEČ NAD SÁZAVOU 1 - 1 /0-1/

ikona6.jpg

Na zdecimovaný tým Sapeláků čekal velmi tvrdý oříšek, a to do slova a do písmene. Sapeláci vstoupili do utkání velmi aktivně, již ve 4.minutě po centru Jirky Mužíka hlavičkoval Jakub Szabó, gólman Bezděk byl připraven. O dvě minuty později bomba Filipa Bačkovského zasvištěla nad břevnem ledečské branky. V 9. minutě zavařil vlastnímu brankáři Kuba Bačkovský, ale Tomáš Pokorný zasáhl včas. Přišla 14.minuta, chvilka nepozornosti a chytrý Martin Toula poslal Kovofiniš do vedení 0-1. V 17.minutě se protáhl obranou hostí Ondra Přibyl , jeho gólovou střelu bohužel zastavila tyč! Do konce poločasu se již ani jeden tým nedostal do výrazné možnosti a tak skončil  jednobrankovým vedením ledečských.



V druhé půli byli Sapeláci aktivnějším celkem, ale stále se nedokázali prosadit proti výborně organizované defenzivě hostů. Sapeláci hrozili i ze standardek, ale výtečný gólman Bezděk byl naprosto jistý, místy na jeho straně stálo i štěstí. V 62. minutě mohl vyrovnat Martin Boháček po centru Jirky Mužíka, ale ani on neskóroval. V 67. minutě zlikvidoval Tomáš Pokorný tutovku Ledče, vyrazil i první dorážku a druhá skončila na tyči!!! Potom se dožadovali domácí pokutového kopu, ten se však nepískal. V 82. minutě po centru Mužíka zakončoval Tomáš Poul, gólman Bezděk zachránil s notnou dávkou štěstí na brankové čáře. Přišla 85.minuta, dlouhý pas Sapeláků prodloužil před šestnáctkou Ondra Vícha pro Mílu Brabce, ten si přehodil gólmana a míč dovezl do sítě /1-1/ V závěru měly ještě po jedné šanci oba týmy, hosté se taktéž dožadovali pokutového kopu, ale tak jako domácí ani oni se ho nedočkali. Utkání tak skončilo spravedlivou remizou.



Za výkon v dnešním utkání zaslouží naši hráči pochvalu. Hráli poctivě, kolektivně,s nasazením a tak to má být.



Nejlepším hráčem Sapeláků byl dnes Ondra Vícha, dobře mu sekundovali Míla Brabec, Ondra Přibyl a Dominik Procházka.



Góly: 85. Miloslav Brabec - 14. Toula Martin



Sudí: David Landsman - Patrik Žaloudek, Samuel Hána. ŽK: 3:4, ČK: 0:1 /90.min z lavičky Petřík Jiří/. Delegát KFS Vysočina ing. Roman Šoukal.



Sestava SAPELI: 



Pokorný - Brabec, Vícha, Procházka, Boháček - Přibyl, Bambula, Bačkovský F.,Bačkovský J. /74. Padrnos/ - Mužík /83. Šimek/, Szabó /73. Poul/.






zpět na seznam aktualit