Aktuality

24.09. 2022 Slavoj Žirovnice - SAPELI POLNÁ 2 - 0 /2-0/

ikona6.jpg

Hned v 1.minutě likvidoval Jirka Babínek hlavičku domácích po standardce Vodáčka. V 11.minutě předvedl náš gólman výtečný zákrok, když vytěsnil lob mířící pod břevno  na rohový kop. Ve 13.minutě po dlouhém pasu Tomáše Poula šel sám na gólmana Jakub Bačkovský, je ho střela bohužel skončila těsně vedle žirovnické branky. V 19.minutě musel pro zranění střídat Petr Sodomka, nahradil ho Jakub Szabó. Ve 22.minutě po bratrské spolupráci Bačkovských, mohl v tutovce opět skórovat Kuba, ale míč skonšil přesně jak v první jeho ložence těsně vedle domácí svatyně. A tak přišel zákonitě trest. V 35.minutě naši stopeři špatně zareagovali na dlouhý nákop a Podhradský svoji loženku proměnil 1-0. Ve 40. minutě ještě vychytal Vodáčka náš gólman, ale ve 42.minutě jsme inkasovali podruhé. Domácí po několika prodloužených míčích zvýšili na 2-0 Hřebeckým.



Do druhé půle již nenastoupil Marek Šimek, nahradil ho Honza Flekal. V 54.minutě měl výhodnou pozici Kuba Szabó, jeho střelu dokázali domácí obránci ztlumit. Stejný hráč měl ještě jednu možnost, jeho střela však domácího gólmana nezaskočila.V 65.minutě vypracoval pěknou akci Filip Bačkovský, domácí gólman včas vyrazil před šestnáctku a stihl zachránit situaci před Kubou Szabó. V 66.minutě jsme byli nedůslední u rohového praporku, domácí odcentrovali na zcela nekrytého Vodáčka, který ze tří kroků minul naši branku!



Ani z druhého za sebou venkovního utkání jsme žádný bod nepřivezli. Pravdou je, že máme hodně absencí, ale i to, že jsou výkony málo poctivé, málo zodpovědné a málo bojovné. Když k tomu připočteme hrubé individuální chyby, mezi které samozřejmě patří i nepromění gólových šancí, je nasnadě, že vyhrává naš soupeř. Máme před sebou fůru práce, abychom v okleštěném kádru začali bodovat a neprohospodařili zbytečně další body.



Pokud bychom hodnotili naše hráče v tomto utkání, řekněme, že standard odvedli Patrik Fišer, Martin Boháček a Jirka Babínek.



Góly: 35. Podhrázký Radek, 42. Hřebecký Marek.



Sudí: Pavel Rosický - František Porupka, Samuel Hána. ŽK: 3-2, bez vyloučených. 107 diváků.



Sestava SAPELI:



Babínek - Šimek /46.Flekal/, Procházka, Vícha, Boháček - Mikeš, Poul, Fišer /68.Mužík/, Bačkovský J. /75. Padrnos/ - Bačkovský F., Sodomka /19. Szabó/.






zpět na seznam aktualit