Aktuality

04.09. 2022 SFK VRCHOVINA "B" - SAPELI POLNÁ 3 - 3 /2-1/

ikona6.jpg

Již v první minutě Sapeláci ztratili u půlící čáry míč, domácí zareagovali rychlým brejkem, který zakončili střelou mimo Rezničenkovu svatyni. Ve 4.minutě vytvořili naši hráči závar u domácí branky, ale Filip Bačkovský hradbu hráčů Vrchoviny nedokázal propálit. Ve 13. minutě založili akci Ondra Přibyl a Adam Průcha, vyslali po křídle Michala Mikeše na jeho centr si naběhl Filip Bačkovský, jeho střelu gólman Sáblík ještě vyrazil, ale na dorážku Ondry Přibyla byl již krátký 0-1. O tři minuty později mohli domácí vyrovnat, ale po rohovém kopu přestřelili sapeláckou branku.Ve 25. minutě mohl zvýšit vedení hostů Adam Průcha, po centru Petra Sodomky hlavičkoval Adam Průcha, ale domácí gólman svůj tým podržel. Sapeláci postupně přestali být aktivní, začali hrát profesorsky, mladý tým SFK  to pochopil a začal trestat. Během tří minut /32-34.min/ dokázala Vrchovina otočit skóre zápasu ve svůj prospěch a potrestala naivitu a hrubé chyby našich hráčů góly Lukáše Slavíčka a Jiřího Veselého 2-1!!!



I přesto, že jsme do druhé půle nastupili s předsevzetím odehrát ho co nejlépe a poprat se o body o dvě minuty později bylo ještě hůře. Ve 47.minutě nehlídaný Lukáš Slavíček napřáhl k nádherné bombě do šibenice a domácí vedli 3-1! Ke cti našich hráčů slouží to, že makali dál a snažili se utkání ještě zdramatizovat. V 54.minutě našel Jirka Mužík křížným pasem Michala Mikeše, ten šel sám na gólmana, obstřelil ho, ale míč skončil těsně vedle levé tyče domácího týmu. V 67.minutě si na dlouhý míč Jirky Mužíka naběhl Adam Průcha, přešel přes obránce a zavěsil pod horní tyč 2-3. V 71.minutě měli obrovskou možnost  vyrovnat Adam Průcha a Petr Sodomka, kteří postupovali na osamoceného obránce. Prvně jmenovaný to vzal na sebe a gólmana Sáblíka nepřekonal. Potom se dvakrát vyznamenal Ivan Rezničenko. Zlikvidoval včasným vyběhnutím dvě velké šance Vrchoviny. V 73.minutě se vyznamenal potřetí, když vyrazil přímý kop SFK. V 76.minutě jsme přece jen vyrovnali. Po rohu Jirky Mužíka se trefil angličanem Dominik Procházka 3-3. Oba týmy se ve zbytku času snažily strhnout vítězství na svou stranu, ale skóre se již nezměnilo a tak se oba celky musely spokojit s bodem.



Utkání jsme výborně rozehráli, potom jsme se uspokojili, začali hrát profesorsky a přišel trest. Navíc hned dvě minuty po půli domácí zvýšili na dvougólový rozdíl. Nezabalili jsme to a nakonec vyválčili remízu. Nebylo jednodušší  hrát dle pokynů trenérů a vyhrát? Každopádně to bylo kvalitní utkání a bod za remízu odpovídá průběhu hry. Téměř 200 diváků vidělo pěkný fotbal a šest gólů.



Nejlepším hráčem Sapeláků byl Dominik Procházka. Dobré výkony podali  Ivan Rezničenko, Ondra Přibyl a Jiří Mužík.



Góly: 32. a 47. Lukáš Slavíček, 34. Jiří Veselý - 13. Ondra Přibyl, 68. Adam Průcha, 76. Dominik Procházka.



Sudí: Pavel Doskočil - Ondřej Terber, Miloš Cirhan. ŽK: 1-2, bez vyloučených, 175 diváků.



Sestava SAPELI:



Rezničenko - Brabec, Vícha, Procházka, Boháček /61. Šimek/ -  Mikeš/61.Poul/, Mužík, Přibyl, Bačkovský F./61. Bačkovský J./ - Sodomka, Průcha.






zpět na seznam aktualit