Aktuality

28.08. 2022 SAPELI POLNÁ - FC RAPOTICE 4 - 1 /2-1/

ikona6.jpg

Trenéři Sapeláků udělali oproti utkání v Dukovanech tři změny v základní sestavě.Již v první minutě se dostal do šance Petr Sodomka, gólman hostí byl však pozorný. O dvě minuty později byl opět v šanci Petr Sodomka, stoper hostí stihl zachránit. Ve 12.minutě podržel svůj tým gólman Rapotic, když zakročil před Filipem Bačkovským. Ve 14.minutě vyslal Jirka Mužík do úniku Petra Sodomku, ten obešel obránce a naservíroval míč Michalu Mikešovi, který nezaváhal 1-0. Komplikaci přinesla 16.minuta, kdy jsme si vstřelili úplně zbytečně vlastní gól 1-1. Ve 24.minutě připravil Jirka Mužík gólovku pro Kubu Bačkovského, ten však gól vstřelit nedokázal. V 32.minutě nebezpečně vypálil Jirka Mužík, gólman hostí střelu nadvakrát zpacifikoval. Ve 45.minutě jsme šli znovu do vedení, Petr Sodomka si poradil s obránci a Jirka Mužík mířil přesně k pravé tyči 2-1.



V 53.minutě předvedli Sapeláci secvičenou akci. Po kombinaci Michala Mikeše a Marka Šimka druhý jmenovaný přesně odcentroval na Petra Sodomku a ten byl neomylný 3-1. Potom se vyznamenal Pokorný, když kryl dělovku soupeře. V 68. minutě po rohovém kopu Jirky Mužíka hlavičkoval Adam Průcha do tyče rapotické svatyně. V 70.minutě vyrazil gólman Laš bombu Jirky Mužíka na rohový kop. Potom si poradil i se střelami Ondry Víchy a Adama Průchy. V 80. minutě jsme přidali čtvrtou branku, když se  po rohu Jirky Mužíka prosadil hlavou Tomáš Matějíček 4-1.Pátou branku mohl přidat Tomáš Poul, posléze i po krásné kombinaci Adam Průcha, ale skóre se již nezměnilo.



Úvodní čtyři kola soutěže  Sapeláci zvládli na výbornou, dalších deset těžkých utkání je na podzim před nimi. Nyní hrajeme ze 4 utkání 3 venku a tam se teprve prokáže, jak na tom jsme!



Nejlepším hráčem Sapeláků byl dnes Jirka Mužík, dobře mu sekundovali Petr Sodomka, Dominik Procházka a Marek Šimek.



Góly: 14.Michal Mikeš, 45.Jiří Mužík, 53. Petr Sodomka, 80. Tomáš Matějíček - 16. Dominik Procházka /vlastní/.



Rozhodčí: František Porupka - Pavel Rosický, Tomáš Sýkora.  ŽK: 0-1, bez vyloučených. 100 diváků.



Sestava SAPELI: 



Pokorný - Šimek, Procházka, Vícha, Boháček - Mikeš /82. Barák/, Přibyl /74. Matějíček/, Mužík, Bačkovský J. /55. Poul/ - Bačkovský F. /55. Průcha/, Sodomka /82. Padrnos/.






zpět na seznam aktualit