Aktuality

10.03. 2013 SOUTĚŽ SE BLÍŽÍ, HRUBÁ ZIMNÍ PŘÍPRAVA SKONČILA UTKÁNÍM S VĚŽNICEMI

ikona6.jpg

Sapeláci zahájili zimní přípravu nejpozději ze všech týmů v KP a po necelém měsíci ji mají za sebou.V úterý byl tradiční výběh pouze v osmi lidech, v pátek trénovalo na umělce 19 borců, v sobotu na posilovně a spinningu bylo 14 hráčů a do odpoledního utkání s Věžnicemi bylo připraveno 15 hráčů. Dá se tedy říci,že ohledně docházky je to v pořádku.
Tak úplně v pořádku to nebylo v utkání s Věžnicemi.

SAPELI POLNÁ - Věžnice 2 - 1 /1 - 0/

Sapeláci vstoupili do utkání s třetím týmem I. A. třídy aktivně,
vypracovali si několik gólovek, ale jejich zakončení bylo laxní nebo se vytáhl hostující gólman.Až po rohovém kopu Zamazala skóroval hlavou Bratršovský.Po té mohli Sapeláci několikrát zvýšit,ale koncovka byla žalostná.Hra sklouzla do podprůměru a soupeř z ojedinělé akce dokonce vyrovnal.Sapeláci pokračovali v komplikované stereotypní hře, nakonec však dokázali vstřelit druhý - rozhodující gól.Po pěkné přihrávce Bratršovského perfektně zakončil Szabó.
Toto přípravné utkání vůbec nenavázalo na předchozí tři přípravy, hra byla plná nepřesností a chyb a hlavně postrádala myšlenku a pohyb.Máme na čem i njadále pracovatř a trenéři budou mít těžkou volbu určit hráče základní jedenáctky.Snad nám napoví příští týden závěrečný přípravný zápas s Rantířovem.

Sudí: Zadina, diváků 2O.
Góly: Bratršovský, Szabó.

Sestava: Koubek /46.Krpálek/ - Zamazal,Tržil,Barák/46.Brnický/,Vystrčil - Morkus,Špendlíček/65.Szabó/,Bratršovský,Fišer,Slezák - Padrnos.

Omluveni:Rychtecký,Vacek,Reiterman.





zpět na seznam aktualit