Aktuality

31.07. 2022 SAPELI POLNÁ - SLOVAN HAVLÍČKŮV BROD "B" 5 - 1 /2-1/

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání aktivně a již v druhé minutě šli do vedení. Petr Sodomka sklepl míč Michalu Mikešovi a jeho příhru přetavil v gól Adam Průcha 1-0. O dvě minuty později pádil sám na gólmana Brodu Kuba Bačkovský, překonat ho však nedokázal. Ve 12.minutě skvěle zakombinovala trojice Sapeláků Adam Průcha-Tomáš Poul-Petr Sodomka a posledně jmenovaný zvýšil na 2-0. Ve 20. minutě měl po centru Kuby Bačkovského tutovku Tomáš Poul, ale nedal. O deset minut přestřelil branku Petr Sodomka, šanci připravil Adam Průcha. O minutu později Sapeláci zbytečně faulovali v šestnáctce a sudí Babák nařídil pokutový kop. Brodští ho proměnili a snížili na 2-1. V 32. minutě po akci Tomáše Poula nedokázal gólově zakončit Petr Sodomka. V 37. minutě zastavila dělovku Adama Průchy pravá tyč Slovanu. V 41.minutě Tomáš Matějíček nádherně vysunul Adama Průchu, který bohužel svůj únik neproměnil. I přes spoustu vyložených šancí Sapeláků skončil první poločas pouze jejich  jednobrankovým vedením.



I druhou půli začali Sapeláci velmi aktivně a v 52. minutě po akci Tomáše Matějíčka a Tomáše Poula skóroval Michal Mikeš 3-1. V 57. minutě znovu utekl Kuba Bačkovský, jeho střelu stačil brodský gólman vyrazit. O minutu později si na roh Tomáše Poula naskočil Ondra Vícha a zvýšil na 4-1. V 75.minutě měli brejk hosté, Tomáš Pokorný skvěle zasáhl. V 77.minutě po akci Lukáše Slezáka se gólově neprosadil  Petr Sodomka. V 82.minutě předvedl krásné sólo Adam Průcha, ale závěrečný lob přes gólmana mu nevyšel. V 84. minutě uzavřel skóre utkání nádhernou střelou z 25 metrů do šibenice Tomáš Poul 5-0.



Góly: Adam Průcha, Petr Sodomka, Ondřej Vícha, Michal Mikeš, Tomáš Poul.



Nejlepší hráči SAPELI: Adam Průcha, Tomáš Poul, Patrik Fišer.



Sudí: Pánové Babák - Terber, Jahoda. Bez žlutých karet, 20 diváků.



Sestava SAPELI: 



Pokorny - Mikeš/75. Fišer/, Šimek, Vícha, Boháček - Poul, Matějíček, Fišer /60. Slezák/, Bačkovský J./60. Hojsák/ -  Průcha, Sodomka/80.Babínek/.



 






zpět na seznam aktualit