Aktuality

12.06. 2022 FC Chotěboř - SAPELI POLNÁ 1 - 1 /0-1/

ikona6.jpg

Sapeláci nastoupili potřetí během sedmi dnů a únava na nich byla více než zřetelná. Domácí byli rychlejší, pohyblivější a měli v první půli nejméně tři vyložené šance. Sapeláky však podržel výbornými zákroky  již devětačtyřicetiletý veterán mezi tyčemi Ivan Rezničenko. Naopak Sapeláci měli v první půli dvě velké šance, jednu z nich v 29. minutě po vysunutí Michalem Mikešem a skvělým přejitím obrany soupeře Adamem Průchou zakončil do sítě Ondra Přibyl 0-1.



Na začátku druhé půle hrubě poškodil Sapeláky sudí Svoboda. Neodpískal zcela jasný faul domácích na Michala Mikeše, míče se zmocnili chotěbořští a celý závar potom skončil pokutovým kopem, který v 50. minutě proměnil Hanousek 1-1. Domácí se snažili strhbout vítězství na svou stranu, ale pozorná obrana Sapeláků v čele s excelentním Ivanem Rezničenkem již další gól v naší síti nedopustila.



Sapeláci tak získali bod, pro který do Chotěboře jeli a tím si potvrdili konečné 4. místo v letošním ročníku krajského přeboru.



Nejlepší hráči SAPELI: Marek Šimek, Ivan Rezničenko, Dominik Procházka.



Góly: 50. Petr Hanousek    -     29. Ondra Přibyl



Sudí: Svoboda Patrik - Landsman David, Kubeš Petr. ŽK: 0-3, bez vyloučených. 190 diváků.



Sestava SAPELI: 



Rezničenko - Šimek, Procházka, Brabec, Boháček - Poul, Matějíček, Přibyl, Mikeš /82.Fišer/ - Mužík, Průcha /90.Babínek/.






zpět na seznam aktualit