Aktuality

08.06. 2022 Sapeláci ve finále krajského poháru neuspěli

ikona6.jpg

NOVÁ VES - SAPELI POLNÁ  3 - 0  /0-0/



Dnešní finále krajského poháru se konalo v Bohdalově. Od 17.30 se střetla mužstva Nové Vsi /domácí/  a SAPELI Polná /hosté/.



Sapeláci horko těžko skládali jedenáctku / k dispozici nejsou Bambula, Boháček, Košík, Dvořáček, Poul, Vacek, Procházka, Szabó, jen na lavičce zůstali zranění Šimek a Přibyl, další zranění Flekal, Barák a Brabec museli na plac/. Jak je na první pohled patrné, náš tým je v úplném dezolátu.



První půle byla z obou stran velmi opatrná, ani jeden z týmů neriskoval a hra se odehrávala převážně ve středu hřiště. Vyjímkou byly dva neproměněné úniky Adama Průchy. Poprvé těsně přestřelil a podruhé famózně zasáhl gólman Fuksa. Neproměnění těchto šancí bylo patrně pro další vývoj utkání rozhodující. Poločas tedy skončil bezbrankovou remízou.



Do druhé půle již nenastoupil zraněný Honza Flekal, nahradil ho nedoléčený Marek Šimek. Nová Ves měla čím dál větší převahu, naše defenziva však stačila odolávat.  V 65.minutě musel odstoupit další zraněný - David Padrnos, tím jsme přestali být vpředu nebezpeční, hosté přitlačili a tak jak to oni umí, skórovali po standardní situaci. Davida Padrnose střídal  taktéž nedoléčený Ondra Přibyl. V 70. minutě  přesně nacentroval  Nečas a neobsazený Žák na první tyči poslal Novou Ves do vedení 1-0. V 80. minutě musel ze hřiště další zraněný Míla Brabec, nahradil ho Leoš Boháček. Hráli jsme již vabank a hríči Nové Vsi to potrestali v 82. a  92. minutě Novotným. Nová Ves tedy vyhrála 3-0 a stala se vítězem krajského poháru pro letošní rok. Sapeláci skončili na pěkném druhém místě.



Náš velmi kombinovaný tým sice prohrál 0-3, ale rozhodně se nemá za co stydět. Při troše štěstí se utkání mohlo vyvíjet jinak, závěr zápasu pro nás vyzněl trpce, ale i tak jsme se podíleli na důstojném finále. Poděkování patří všem hráčům, kteří se na hrací ploše Sokola Bohdalov objevili. 



Nejlepší hráči SAPELI: Petr Barák, Míla Brabec, David Padrnos.



Góly: 70. Žák Martin, 82. a 92. Novotný Václav. Poločas 0-0. 



Sudí: Zdeněk Niederle - Roman Kylar, Daniel Hanzl. ŽK: 2-0, bez vyloučených. 300 diváků.



Sestava SAPELI:



Pokorný - Flekal /46.Šimek/, Brabec /80. Boháček/, Reiterman, Barák - Průcha, Fišer, Matějíček, Mikeš - Mužík, Padrnos /65.Přibyl/.



[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit