Aktuality

05.06. 2022 SAPELI POLNÁ - SFK VRCHOVINA "B" 3 - 2 /1-0/

ikona6.jpg

Již ve 2.minutě našel Honza Vacek nádherným pasem Adama Průchu a ten poslal Sapeláky do vedení 1-0. V 8. minutě byl ve výskoku faulován Štěpán Bambula, ale pokračovalo se ve hře a nakonec Dominik Procházka vyrazil tělem střelu hostí na tyč! V 10. minutě skončil dlouhý centr hráčů SFK na břevně naší branky! Ve 12. minutě nedal tutovku Jenda Vacek, přihrával mu Adam Průcha.O tři minuty později zlikvidoval Tomáš Pokorný přesnou střelu SFK. Ve 23. minutě unikl Adam Průcha, jeho bombu vyrazil gólman Sáblík na rohový kop. Do kabin se tedy po pětačtyřiceti minutách šlo za vedení Sapeláků 1-0.



Úvod druhé půle ještě patřil Sapelákům, ale postupem času získávali převahu hosté a byli čím dál nebezpečnější.To potvrdila 60. minuta, kdy po zpětné přihrávce přesně mířil Slavíček 1-1. O dvě minuty později v dobré pozici přestřeluje Michal Mikeš soupeřovu branku. V 75. minutě zahráli hosté v šestnáctce rukou, byl odpískán pokutový kop, který proměnil Tomáš Poul 2-1. V 78. minutě zahrával Tomáš Poul přímý kop a Štěpán Bambula  zvýšil na 3-1. Hosté se dočkali snížení v 83. minutě, autorem gólu byl Jícha. Vyrovnávací branka již nepadla a tak se Sapeláci rozloučili s letošním úspěšným ročníkem v domácím prostředí vítězstvím.



Bylo to velmi těžké utkání, hosté si minimálně bod zasloužili, ale dali jsme o gól víc a bereme tři body. 



Vítězství je to o to cennější, že je to vítězství vůle již naprosto zdravotně zdevastovaného týmu...



Nejlepší hráči SAPELI:  Ondra Přibyl, Míla Brabec, Tomáš Pokorný.



Góly: 2. Adam Průcha, 75. Tomáš Poul /PK/, 78. Štěpán Bambula - 60. Slavíček Lukáš, 83. Jicha Matěj. Poločas: 1-0.



Sudí: Pavel Rosický, Nikolas Šíma, Radim Holub. ŽK: 2-2, bez vyloučených. 70 diváků.



Sestava SAPELI: Pokorný -  Bambula, Procházka, Brabec, Boháček - Vacek, Poul, Přibyl, Mikeš -  Mužík /57. Fišer/, Průcha /87. Matějíček/.






zpět na seznam aktualit