Aktuality

29.05. 2022 Nová Ves - Sapeli Polná 3-1 /1-0/.

ikona6.jpg

V přímém souboji o třetí místo hrajícím se v nepěkné atmosféře Sapeláci neobstáli. Domácí byli lepším týmem a hned v úvodní minutě nadvakrát zachránil Sapeláky bravurním zákrokem Tomáš Pokorný. Ve 20. minutě chybovali naši hráči v rozehrávce, ale sólo domácího hráče opět vychytal Tomáš Pokorný. Sapeláci byli nepoučitelní a tak přišel v poslední minutě první půle trest. Zcela osamocený Nečas pohodlně skŕoval 1-0. 



Do druhé půle již nenastoupil zraněný Petr Barák, nahradil ho Honza Flekal. Neuběhlo ještě ani pět minut a domácí již vedli o dvě branky. Naše defenziva stála jak namalovaná a Nečas měl opět jednoduchou práci 0-2. V 65. minutě měli světlou chvilku naši hráči. Famózní uličku Páti Fišera přetavil v pěkný lob Adam Průcha 2-1. Sapeláci začali být aktivní a domácí borce začali přehrávat. Vyrovnat mohl Mára Šimek, ale z malého čtverce překopl, neprosadil se ani Jirka Mužík. Sapelácký nápor zastavil neskutečný kiks kousek za půlící čarou a potom už následovalo Nečasovo razítko na 3-1.



Vítězství Nové Vsi bylo naprosto zasloužené, byli lepším týmem a dokázali využít obrovských chyb našich hráčů, kteří byli zřejmě z posledních úspěšných zápasů natolik uspokojení, že si mysleli, že vítězství přijde samo. Snad půl týmu podalo nejhorší výkon v sezóně a ani improvizace v obranné řadě nejsou omluvou k tomu co jsme předvedli.



Góly: 45, 52 a 72 Nečas - 65. Průcha.



Sudí: Roman Kylar - Ondřej Terber, Věra Soukupová. ŽK: 0-2. Bez vyloučených. Diváků dle zápisu 150.



Sestava SAPELI:



Pokorný - Šimek, Boháček, Brabec, Barák /46. Flekal/ - Poul, Přibyl, Fišer /65. Szabó/, Mikeš - Mužík, Průcha.



 






zpět na seznam aktualit