Aktuality

22.05. 2022 SAPELI POLNÁ - SOKOL BEDŘICHOV 4 - 0 /3-0/

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání velmi dobře a již v desáté minutě šli do vedení. Jirka Mužík zahrál ostře roh na přední tyč a Jan Vorálek ho srazil mimo dosah gólmana Šány 1-0. Domácí pokračovali v aktivní hře ve 22. minutě se nádherně trefil zpoza šestnáctky Jirka Mužík 2-0. V 31. minutě po dlouhém pasu gólmana Sapeláků Tomáše Pokorného zvýšil Michal Mikeš na 3-0 a utkání bylo rozhodnuté. Ještě do konce první půle měli dvě velké šance domácí /Adam Průcha a Michal Mikeš/, ale nedokázali je proměnit. Bedřichovští měli jednu tutovku, Tomáš Pokorný ji dokázal zlikvidovat.



Po deseti minutách druhé půle zvýšil na čtyřbrankový rozdíl Tomáš Poul a utkání přestalo mít jakýkoliv náboj. Fotbal byl nezáživný, plný zbytečných kudrdlinek  a nepřesností. Přímočarost přinesl na hřiště až střídající David Padrnos, který připravil gólovku Adamu Průchovi a o chvilku později i Michalu Mikešovi.  Vzápětí mohl skórovat sám, ale jeho pěknou střelu vyrazil bravurním zákrokem gólman Šána. Utkání tedy skončilo jasným vítězstvím Sapeláků, kteří si tak upevnili čtvrté místo v soutěži.



Nejlepší hráči SAPELI: Ondra Přibyl, Jirka Mužík a Štěpán Bambula.



Góly: 10. Jan Vorálek /vlastní/, 22. Jiří Mužík, 31. Michal Mikeš, 55. Tomáš Poul.



Sudí: Karel Straka - Daniel Hanzl, Jaroslav Nebola. ŽK: 0-1, bez vyloučených. Poločas 3-0. Delegát KFS Vysočina ing. Roman Šoukal.



Sestava SAPELI:



Pokorný - Šimek, Procházka /46.Vacek/, Brabec, Boháček /77. Matějíček/ - Poul /72. Padrnos/, Přibyl, Bambula, Mikeš -  Mužík, Průcha.






zpět na seznam aktualit