Aktuality

15.05. 2022 Sapeli Polná - SK Přibyslav 3 - 0 /1-0/

ikona6.jpg

Úvodní šanci zápasu měli hosté, ale zakončili Vostálem mimo sapeláckou branku. Prvních dvacet minut byli hosté lepším týmem, přesněji kombinovali, poctivěji bránili. V druhé polovině prvního dějství již získali domácí půdu pod nohama a přišla první tutovka, Adam Průcha po přesném centru Jirky Mužíka přestřelil přibyslavskou svatyni. Ve 34.minutě po dlouhém pasu Míly Brabce sklepl na šestnáctce Adam Průcha míč pro Jirku Mužíka a jeho gólovou přihrávkou nepohrdl Michal Mikeš 1-0. Do další šance se opět dostal agilní Adam Průcha, ale gólman Pazderka výborně zasáhl. Do kabin se šlo za jednobrankového vedení Sapeláků.



V druhé půli byli již lepším týmem Sapeláci, což potvrdili i vstřelenými góly.V 61.minutě skvěle zakombinovali Ondra Přibyl s Michalem Mikešem a prvně jmenovaný učebnicově naservíroval míč na šestnáctku pro Tomáše Poula, který se krásně trefil do šibenice přibyslavské branky 2-0. V 67.minutě se konečně dočkal vstřelené branky i Adam Průcha, přihrával mu Michal Mikeš 3-0. Sapeláci měli i další možnosti, ale  ani Jirka Mužík, Adam Průcha či  Tomáš Poul již skórovat nedokázali. V závěru mohli korigovat  Bačkovský a Vostál, ale mířili mimo. Sapeláci tak poprávu berou tři body.



Nejlepší hráči Sapeli: Michal Mikeš, Ondřej Přibyl, Štěpán Bambula.



Góly: 34. Michal Mikeš, 61. Tomáš Poul, 67.Průcha Adam.



Sudí: František Porupka - Pavel Rosický, Tomáš Beneš.  ŽK: 2-1, bez vyloučení.  Delegát KFS Vysočina Josef Bobek.  80 diváků.



Sestava SAPELI: 



Pokorný - Šimek, Procházka, Brabec, Barák - Poul /76.Matějíček/, Bambula, Přibyl, Mikeš - Mužík /81. Padrnos/, Průcha.






zpět na seznam aktualit