Aktuality

07.05. 2022 FC Náměšť - SAPELI POLNÁ 1 - 1 /0-1/

ikona6.jpg

Již v první minutě domácí vypálili zpoza šestnáctky, ale naši branku netrefili. O minutu později šel sám na gólmana Náměště Tomáš Poul, ale gólman Kováč nadvakrát své mužstvo zachránil. V deváté minutě se již skóre měnilo, Adam Průcha se skvěle uvolnil po příhře Jirky Mužíka, obešel dva protihráče a poslal Sapeláky do vedení 0-1. Sapeláci i nadále kontrolovali hru, v 32.minutě po centru Tomáše Poula hlavičkoval Adam Průcha, gólman domácích byl připraven. První půle tedy skončila těsným, ale zaslouženým vítězstvím Sapeláků.



Domácí do druhé půle dvakrát vystřídali a postupně začali přebírat iniciativu. V 52. minutě výborně vypálil Homola, Tomáš Pokorný se však nenechal zaskočit a bravurním zákrokem vyrazil míč na roh. V 63.minutě Tomáš Pokorný likvidoval další střelu domácích zpoza šestnáctky. V 66. minutě unikl Adam Průcha, ustál faul v šestnáctce hostí, ale v tutovce nastřelil pouze tyč! Zřejmě to byl zlomový moment utkání. Sapelákům, hrajícím třetí utkání v šesti dnech začaly odcházet síly a v 80. minutě se podařilo domácím po velkém závaru vyrovnat Tumurbaatarem Temuulenem 1-1. A když v 90. minutě jedovka z pravačky zkušeného Durajky skončilo utkání zřejmě spravedlivou remízou.



Nejlepší hráči Sapeli: Honza Flekal, Štěpán Bambula, Dominik Procházka.



Góly: 80. Tumurbaatar Temuulen - 9. Adam Průcha



Sudí: Karel Straka - Jaroslav Nebola, Vít Burian. ŽK: 0-2, bez vyloučených. 180 diváků. Delegát KFS Vysočina Jan Prokeš.



Sestava SAPELI: 



Pokorný - Flekal, Procházka, Brabec, Bambula - Poul, Matějíček, Přibyl, Mikeš - Mužík, Průcha /89. Kuřítko/.



 






zpět na seznam aktualit