Aktuality

10.04. 2022 FC Velké Meziříčí "B" - SAPELI POLNÁ 0 - 0

ikona6.jpg

První střelu v utkání vypálil v sedmé minutě Martin Boháček, gólmana domácích ale nezaskočil. V desáté minutě mohl v dobré pozici zakončit Michal Mikeš, ale podklouzl. O několik minut později měl tutovku Michal Mikeš, ale prováhal ji. V 19. minutě  musel pro zranění střídat Adam Průcha ,nahradil ho Dominik Skotar.Ve 26. minutě pálili domácí,Tomáš Pokorný byl připraven. Ve 40. minutí musel taktéž pro zranění střídat Tomáš Matějíček, nahradil ho Honza Flekal.



I v druhé půli jsme byli nebezpečnějším týmem. První velkou šanci měl po centru ze strany Honza Flekal, ale nedokázal dopravit míč za překonaného gólmana Simandla. I v druhé možnosti byl Honza Flekal, ale skóre se opět nezměnilo. Do třetice pelášil sám na gólmana Jirka Mužík /kterého skvěle uvolnil Dominik Skotar/, ale ani Jirka ani Michal Mikeš nedokázali dopravit gól do sítě. A jelikož domácí hlavičkovali v závěru utkání míč nad naši branku, skončilo utkání bezbrankovou remízou.



Sapeláci podali proti vydatně posílenému domácímu týmu výborný výkon, bohužel pohrdli několika šancemi a tak vezeme domů pouze bod. Všichni hráči  byli zodpovědní, poctiví a pracovali pro tým. Škoda jen, že máme další dva zraněné hráče, už nám jich chybí přespříliš.



Nejlepší hráči Sapeli: Jirka Mužík, Dominik Procházka, Marek Šimek.



Sudí: pánové Daniel Hanzl -  Radim Holub a Marek Žaloudek. ŽK: 1 - 3, ČK: 0-0. Diváků 50. Delegát svazu pan Jaroslav Šoustar.



Sestava Sapeli: 



Pokorný - Šimek, Košík, Brabec, Boháček - Přibyl, Matějíček /40. Flekal/, Procházka, Mikeš - Mužík, Průcha /19. Skotar/.






zpět na seznam aktualit