Aktuality

02.04. 2022 SAPELI POLNÁ - HFK Třebíč 1 - 0 /1-0/

ikona6.jpg

První domácí utkání jarní části se hrálo vpravdě zimních podmínkách. Naším soupeřem byl celek HFK Třebíč, který reprezentovali hráči několika národností. Náš celek postrádal řadu hráčů a tak se na hřišti opět představil dlouholetý kapitán a ikona Sapeláků Tomáš Reiterman a svému týmu výrazně pomohl.



V 5.minutě se řítil Adam Průcha na gólmana hostí, nestačil však akci dotáhnout do gólového efektu. Ve 21.minutě zahrával trestný kop Jiří Mužík, třebíčský hráč  zasáhl míč v šestnáctce volejbalovým způsobem a rezultovala z toho penalta. Tu s přehledem proměnil Jirka Mužík 1-0! V 31. minutě po chybě hostujícího gólmana minul Tomáš Matějíček soupeřovu prázdnou branku. Ve 40.minutě unikl obraně hostů Adam Průcha, ale ani napodruhé se mu nepodařilo vstřelit branku. Ve 45.minutě měli třebičští jedinou tutovku v utkání, Tomáš Pokorný ji doslova zázračným zákrokem zlikvidoval.



V 55. minutě střelu hostů z úhlu vyráží náš gólman na rohový kop. V 65.minutě měl dostat hostující gólman červenou kartu za sražení Adama Průchy., nestalo se tak. V 67. minutě byl po dvou žlutých vyloučen hráč HFK Martin Rygl. Hosté hráli na čím dál větší riziko a Sapeláci měli k dispozici řadu výhodných přečíslení, řešili je však příliš zbrkle. Jirka Mužík v 83. minutě dokonce nedokázal skórovat ani do prázdné branky! V druhé půli již gól nepadl a tak si Sapeláci připisují do tabulky tři body za hubené, ale naprosto zasloužené vítězství.



Celý tým zaslouží velkou pochvalu za poctivý, pracovitý a zodpovědný výkon ve velmi těžkých klimatických podmínkách. 



Nejlepší hráči Sapeláků: Míla Brabec, Ondra Přibyl, Tomáš Matějíček.



Gól: 21.Jiří Mužík /PK/.



ŽK: 2-4, ČK: 0-1 /67. Martin Rygl/. Diváků 7.



Sudí: Pavel Rosický - Porupka František, Nebola Jaroslav. Delegát KFS Vysočina Karel Vidlák.



Sestava SAPELI:



Pokorný - Šimek, Košík, Brabec, Boháček - Přibyl, Matějíček, Reiterman /79.Barák/, Mikeš - Mužík, Průcha.






zpět na seznam aktualit