Aktuality

27.03. 2022 Dálnice Speřice - SAPELI POLNÁ 3 - 1 /1-1/

ikona6.jpg

Ve 4.minutě se přes dva obránce protáhl Adam Průcha, jeho střela však skončila nad brankou domácích. V 9.minutě Tomáš Pokorný vyráží střelu speřických na rohový kop.V 16.minutě hlavičkují domácí těsně vedle. Ve 21. minutě pálí Jančík mimo, o dvě minuty později  vytahuje Tomáš Pokorný bravurní zákrok při bombě Holendy. Ve 28. minutě je sám před naším gólmanem Svoboda, náš gólman je opět výtečný. Ve 28.minutě musí střídat insisponovaný Michal Mikeš, nahrazuje ho Jakub Szabó. Ve 30. minutě předvedli rychlou akci Sapeláci, Jirka Mužík skvěle našel Kubu Szabóa, ten bohužel v ložence zakončil jen do boční sítě. V 32. minutě se již náš kanonýr nemýlil a poslal Sapeláky do vedení 0-1 !Bohužel o dvě minuty bylo srovnáno. Náš nedůraz v defenzivě potrestal Soukup 1-1! Ve 44.minutě musel odstoupit zraněný Patrik Fišer, nahradil ho Ondra Přibyl.



Druhá půle začala šancí domácích, jejich střela se však mezi tři tyče nevešla. V 51. minutě likviduje další střelu Tomáš Pokorný. V 60. minutě jdou Speřice do vedení nepovedenou střelou Svobody 2-1! Snažili jsme se o vyrovnání, více jsme otevřeli hru, ale Jirku Mužíka vychytal domácí gólman a v 80.minutě jsme se dopustili faulu v šestnáctce a Svoboda svým druhým gólem, tentokrát z penalty zvýšil na 3-1!  Korigovat mohl hlavou Marek Šimek /těsně vedle/ i Martin Boháček /břevno/, ale na dvougólové výhře se již nic nezměnilo.



Domácí byli lepším týmem, měli více šancí a jejich výhra je zasloužená. Náš tým byl nucen improvizovat na některých postech, nebylo vše jak jsme si představovali, ale přístup hráčů k utkání byl naprosto v pořádku.



Za zmínku jistě stojí excelentní řízení utkání sudím Niederlem a jeho kolegy. Nebylo třeba ani karet.



Nejlepší hráči Sapeli: Martin Boháček, Tomáš Pokorný, Štěpán Bambula.



Góly: 34. a 80. Svoboda Pavel /druhá z pk/, 34. Soukup Patrik - 32. Jakub Szabó



Rozhodčí: Zdeněk Niederle - Nikolas Šíma, Zdeněk Šrámek. Delegátem svazu byl Ivo Nádvorník. Hráno bez kret, 300 diváků.



Sestava SAPELI: 



Pokorný - Šimek, Košík, Brabec, Boháček - Bambula, Matějíček /71. Procházka/, Fišer /46. Přibyl/, Mikeš /28. Szabó/.






zpět na seznam aktualit