Aktuality

20.03. 2022 SLOVAN KAMENICE NAD LIPOU - SAPELI POLNÁ 4 - 6 /3-2/

ikona6.jpg

Sapeláci se v generálce představili na půdě favorita I.A.třídy, kamenického Slovanu. Ofenzivní síla obou týmů byla silnější než defenziva a přestože oba gólmani předváděli skvělé výkony, tak nakonec padlo deset branek. 



Ve 2. minutě Jakub Szabó těsně přestřelil domácí branku. Ve 4.minutě šel sám na domácího gólmana Adam Průcha, zakončil těsně vedle. V 8.minutě připravil gólovku Michal Mikeš, kanonýr Jakub Szabó nekompromisní ranou prostřelil brankáře domácích 0-1. V 15.minutě byl velký závar v naší šestnáctce, který vyřešil bravurním zákrokem Petr Koubek.V 17.minutě předvedl Slovan krásnou kombinaci, na jejímž konci bylo vyrovnání 1-1. Ve 21.minutě uvolnil Míla Brabec Adama Průchu, který poslal Sapeláky do vedení 1-2. O osm minut bylo vyrovnáno, domácí potrestali sérii našich hrubých chyb 2-2. V 38.minutě mohl vrátit vedení Sapelákům Adam Průcha, svůj únik zakončil střelou vedle. Ve 43.minutě fauluje Míla Brabec v šesnáctce a domácí se z penalty ujímají vedení 3-2.



Druhá půle začala dalším gólem Slovanu, na pumelici z bezprostřední blízkosti neměl náš gólman nárok...4-2. V 50. minutě se proháčkoval do tutovky Páťa Fišer, domácí brankář se vyznamenal. O minutu později zase předvedl excelentní zákrok vyběhnuvší Petr Koubek. V 52.minutě vychytal gólman Slovanu trojici  Jakub Szabó-Adam Průcha-Ondra Přibyl. V 56.minutě zatáhl míč Martin Boháček, po jeho přihrávce Jakub Szabó neprostřelil gólmana, to se nepovedlo ani dorážejícímu Adamu Průchovi. V 58.minutě po průniku Adama Průchy skóruje Jakub Szabó 3-4. O minutu později po centru Máry Šimka mohl Kuba Szabó vyrovnat, skvělý zákrok domácího gólmana mu to nedovolil. V 60. minutě po přihrávce Martina Boháčka se to již povedlo - po obejití gólmana srovnal skóre Michal Mikeš 4-4.  V 64.minutě spálili tutovky Adam Průcha a Jakub Szabó. O tři minuty později se již skóre měnilo, po příhře Michala Mikeše poslal Sapeláky do vedení Adam Průcha 4-5. V 70. minutě po přesném centru Marka Šimka sklepl Michal Mikeš míč Ondřeji Přibylovi a ten vstřelil šestý gól našeho týmu 4-6.V 72,minutě nedal tutovku Kuba Szabó. V 81.minutě unikl Michal Mikeš, naservíroval míč Adamu Průchovi, ten však skórovat nedokázal. O minutu později vytáhl Petr Koubek další reprezentační zákrok a znovu dokázal, že ani s přibývajícími léty neztratil nic ze své mrštnosti. V 83.minutě prchl Michal Mikeš, ale domácí strážce svatyně dokázal jeho střelu vytěsnit na roh. Poslední velkou šancí utkání byl lob Adama Průchy, který skončil těsně vedle domácí branky.



Absolvovali jsme kvalitní generálku, dopustili jsme se řady chyb, čtyřikrát inkasovali, na druhou stranu jsme si vypracovali spoustu šancí a dokázali jsme z nich šest proměnit, což proti tak kvalitnímu týmu není málo. Každopádně nám hra ještě hodně skřípe a řada hráčů musí svůj výkon a hlavně zodpovědnost zejména v defenzivě hodně přehodnotit. K utkání jsme měli k dispozici pouze 12 hráčů.



Dnes se dařilo: Adamu Průchovi, Michalu Mikešovi a Petru Koubkovi.



Hráno bez karet, 40 diváků.



Góly: Jakub Szabó 2x, Adam Průcha 2x, Michal Mikeš, Ondra Přibyl.



Sestava SAPELI:



Koubek - Šimek, Košík, Brabec/46. Procházka/, Boháček - Průcha, Mikeš, Fišer, Matějíček - Szabó, Přibyl.



 






zpět na seznam aktualit