Aktuality

05.03. 2022 AFK Humpolec - SAPELI POLNÁ 2 - 1 /0-1/

ikona6.jpg

V hodně okleštěné sestavě jsme sehráli proti diviznímu soupeři zvláště v první půli solidní partii. Hned v první minutě mířil Tomáš Matějíček z malého čtverce těsně vedle Křížovy svatyně. Krátce potom využila dvojice Adam Průcha a Jakub Szabó nejistotu v domácí obraně a druhý jmenovaný poslal Sapeláky do vedení. Kuba Szabó mohl přidat i druhý gól, ale sám proti domácímu gólmanovi tentokrát neuspěl. Na druhé straně se střela humpoleckých otřela o tyč naší branky a hlavičku z malého čtverce vytěsnil Kuba Špejtek výborným zákrokem nad naši branku.



Do druhé půle občerstvili domácí tým několikakerým střídáním a  defenziva Sapeláků měla plno práce. Mnohdy se štěstím jsme ubránili šance soupeře/ břevno/, nakonec jsme však měli kopec smůly. Na 1-1 totiž vyrovnal vlastním gólem Míla Brabec a v 87. minutě vstřelili domácí vítězný gól za velké pomoci ruky střílejícího hráče /dle současných pravidel v pořádku/.



Každopádně jsme sehráli dobrou přípravu, hráči zaslouží pochvalu za poctivý přístup k utkání. Velká škoda je zranění  kapitána týmu Filipa Dvořáčka.



Gól: Jakub Szabó



Sudí: Krondráf, Kříž, ....     bez karet, 50 diváků.



Sestava: Čejka /22. Špejtek/ - Šimek, Košík, Brabec, Boháček - Bambula, Procházka /85. Čoko/, Matějíček, Dvořáček /62. Kuřítko/ -  Průcha, Szabó /58. Skotar/.



 






zpět na seznam aktualit