Aktuality

31.10. 2021 Kovofiniš Ledeč nad Sázavou - Sapeli Polná 1 - 3 /1-3/

ikona6.jpg

První gólová šance utkání přišla ve dvacáté minutě, Adam Průcha prostrčil míč skrze dva obránce Jirkovi Mužíkovi, toho vychytal výborným zákrokem gólman Bezděk. Ve 23. minutě jsme šli již do vedení, když výbornou akci Martina Boháčka přetavil v úvodní gól Adam Průcha 0-1. Radovali jsme se jen minutu, po rohu soupeře vyrovnal neobsazený Gramer 1-1. Ve 27. minutě unikal obraně soupeře Adam Průcha, v pokutovém území byl sražen a nařízený pokutový kop proměnil Jirka Mužík 1-2. V 31.minutě byl sražen na hraně šestnáctky výborně hrající Honza Vacek, zákrok nebyl posouzen jako faul. V 35. minutě jsme měli štěstí, když domácí hráč hlavičkoval těsně vedle naší branky. O minutu později po standardce Máry Šimka, neproměnil tutovku Adam Průcha - gólman Bezděk vytasil parádní zákrok.Ve 43. minutě si Filip Gramer vstřelil málo vídaný vlastní gól, když prudkou malou domů přeloboval svého gólmana 1-3.



V 52. minutě pálili domácí z dobré pozice těsně nad branku Tomáše Pokorného. O dvě minuty později vyrazil gólman Bezděk na roh pěknou střelu Michala Mikeše. V 56. minutě mohlo být rozhodnuto. Adam Průcha šel sám na brankáře, nakonec stihl domácí obránce odkopnout míč k Michalu Mikešovi, ten však opět trefil obránce na brankové čáře! V 60. minutě zahrávali domácí trestný kop, napálili míč do boční sítě! V 66. minutě byl znovu v šanci Michal Mikeš, domácí brankář opět svůj tým podržel.V 67.minutě po rohu Jirky Mužíka byl v dobré pozici Dominik Procházka, ale nezakončil razantně a gólman míč kryl. v 83. minutě po velmi pěkné kombinaci  okořeněné patičkou Adama Průchy zakončoval lobem Dominik Procházka, branku ledečských však těsně minul. V 89. minutě mohl završit svůj výborný výkon Adam Průcha, ale gólman jeho střelu vyrazil. Sapeláci tak odvážejí tři body za vítězství 1-3 a příští týden si oba soupeři svůj souboj zopakují ve Stáji.



Celý tým Sapeláků podal zodpovědný a poctivý výkon. Pokud by jsme přeci jen měli vybrat tři jména, tak nejvíce se dařilo Adamu Průchovi, Štěpánu Bambulovi a Honzovi Vackovi. Nesmíme opomenout přesné řízení utkání. Sudí Niederle musel vytasit pouze jednu žlutou kartu a to až v 82. minutě!



Góly: 24. Filip Gramer   - 23. Adam Průcha , 27. Jiří  Mužík /PK/, Filip Gramer /vlastní/.



Sudí: pánové Zdeněk Niederle - Roman Kylar, Patrik Žaloudek. ŽK: 0-1, bez vyloučených. Delegát KFS Vysočina pan ing. Roman Šoukal.



Sestava SAPELI:



Pokorný - Šimek, Košík, Brabec, Boháček - Mikeš, Procházka /86. Barák/, Bambula, Vacek /77. Flekal/ - Mužík /84.Skotar/, Průcha.






zpět na seznam aktualit