Aktuality

17.12. 2013 PF 2014

pf.png

Pomalu končí pro SAPELÁKY velmi úspěšný rok 2013, "A" tým mužů skončil v krajském přeboru na velmi pěkném pátém místě, po polovině nového ročníku je dokonce třetí."Béčko" dokázalo zvítězit ve IV. třídě okresního přeboru Jihlavska a postoupilo o třídu výš, kde je po podzimu na krásném druhém místě.Velmi aktivní byli staří páni, dařilo se i třem mládežnickým týmům,které provozujeme ve spolupráci s TJ Sokol Puklice.
Samozřejmě jsme mohli získat o pár bodů víc, některé výkony a prohry mrzí, na druhou stranu můžeme říct, že většina domácích utkání ve Stáji byla opravdovou lahůdkou pro naše fanoušky a sami hráči museli mít z předvedeného fotbalu velkou radost.
Uspořádali jsme slavnostní fotbalové odpoledne při příležitosti 35. výročí založení TJ SAPELI. Připomenuli jsme si začátky klubu,jeho historii i současnost. Na hřišti se v přátelském dvojzápase objevilo skoro osmdesát bývalých či současných hráčů Sapeli.Proběhlo vyhlášení nejlepších střelců a nejlepší jedenáctky historie.Byly vyhlášeny legendy klubu. Součástí slavnostního odpoledne bylo i vzpomínání na již zemřelé kamarády.Bohužel i rok 2013 nebyl vyjímkou a z našich řad odešel další vynikající člověk, čestný chlap, kamarád, velký fanda a mecenáš našeho klubu Manek Bradáč...
Sluší se tedy poděkovat hráčům a realizačnímu týmu za předvedené výkony, dosažené výsledky a hlavně za to jak drží pohromadě a jaká jsou parta.Rovněž velký dík patří našim příznivcům a obchodním partnerům, kteří nás i v této nelehké době dokázali podporovat a umožnili nám pokračovat ve sportování na této vysoké úrovni.Největší dík patří našim generálním partnerům - SAPELI a.s. a SABRA dřevovýroba s.r.o.
Příští rok bude velmi náročný, nejen z pohledu těžkých jarních bojů v mistrovských soutěžích, ale hlavně po stránce ekonomické. Buďme optimisté a věřme, že fotbalisté Sapeli budou i nadále žít a hrát svoji fotbalově velmi úspěšnou pohádku v krajských soutěžích.

PŘEJEME TEDY VŠEM NAŠIM HRÁČŮM, REALIZAČNÍMU TÝMU,
NAŠIM PŘÍZNIVCŮM A OBCHODNÍM PARTNERŮM
KLIDNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ,
MNOHO ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ, OSOBNÍ SPOKOJENOSTI,
PRACOVNÍCH A SPORTOVNÍCH ÚSPĚCHŮ.


A V NOVÉM ROCE 2014 SE OPĚT TĚŠÍME
NA SHLEDÁNÍ S VÁMI NA NAŠEM STADIÓNĚ VE STÁJI.

Ještě jednou díky a ŠŤASTNÉ A VESELÉ !!!





zpět na seznam aktualit