Aktuality

20.10. 2021 V sobotu ráno přivítáme celek Chotěboře.

zapas.jpg

Mimořádně v sobotu ráno v 10.30 se odehraje utkání 13. kola krajského přeboru mezi Sapeláky a týmem FC Chotěboř. Úvodem bychom chtěli poděkovat našemu soupeři za souhlas se změnou termínu utkání.



Tabulkově jsou favority tohoro zápasu Sapeláci. Momentálně jsou zásluhou dobrého skóre na třetí pozici, z 11 zápasů 6 vyhráli, 1 remizovali a 4 prohráli, skóre 30.20, 19 bodů. FC Chotěboř z 11 utkání 2 vyhráli, 2 remizovali a 7 prohráli, skóre 20:21, 8 bodů. Jak je vidět z vyrovnaného skóre našeho sobotního soupeře, tak se mu bodově zatím nedaří - prohrál 6 utkání o gól, např: Se Speřicemi 2-3 a s Žirovnicí 2-3, pouze v Pelhřimově prohrál o dvě branky 0:2. Chotěbořští vyhráli např. ve Velmezu 3-1. Čeká nás tedy velmi těžké utkání, navíc k již zraněným oporám přibyl nyní vyloučený kapitán Filip Dvořáček a další dva zranění hráči. Přesto bychom chtěli v utkání uspět.



Na řízení tohoto zápasu byli KFS Vysočina nominování tito sudí. Jako hlavní bude utkání řídit zkušený Oldřich Machát z Osové Bitýšky, jeho asistenty budou Pavel Doskočil z Počátek a Jan Kříž z Třeště. Delegátem svazu bude Jaroslav Šoustar z Nového Města na Moravě.



[file]




zpět na seznam aktualit