Aktuality

10.10. 2021 SAPELI POLNÁ - Nová Ves 4 - 1 /2-0/.

ikona6.jpg

Zdecimovaný tým Sapeláků čekal velmi těžký zápas  s ve velké formě hrající Novou Vsí. Sestava byla určena až po rozcvičení, neboť jsme doslova "slátali" jedenáct statečných. Není tedy divu, že měli hostující borci po celou první půli  výraznou převahu, defenziva Sapeláků v čele s gólmanem Tomášem Pokorným však pracovala naprosto spolehlivě. První půle přinesla i sporný okamžik, kdy se hosté dožadovali pokutového kopu, dle sudího i našich hráčů to bylo čisté odebrání míče a nepískalo se správně. Hra se tedy odvíjela na polovině domácích, kteří však nevynechali jedinou možnost k rychlým brejkům. Ve 34. minutě našel Adam Průcha přízemní přihrávkou Dominika Skotara a Sapeláci šli do vedení 1-0. O deset minut později skóroval Dominik Skotar podruhé, tentokrát hlavou po centru Jirky Mužíka 2-0.



Do druhé půle vstoupili hosté náporem a bohužel v 53.minutě jsme se dopustili v šestnáctce faulu, sudí Kliner nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil František Nečas 2-1. Uběhly jen tři minuty a přišla odpověď Sapeláků. Z 25 metrů zahrával přímý kop Adam Průcha, míč napálil jen do zdi, od ní se míč  odrazil zpět k Adamovi  a jeho bomba vymetla pavouky z šibenice Fuksovy svatyně 3-1! Defenziva našeho týmu pracovala spolehlivě i nadále a to co přes ní prošlo zlikvidoval ve výborné formě chytající Tomáš Pokorný. Hosté hráli na velké riziko a domácím se nabízely možnosti k zvýšení náskoku. Nevyšlo to dvakrát Filipu Dvořáčkovi, potom ani Dominiku Skotarovi, gólman Fuksa předvedl skvělé zákroky.  Až přišla 82. minuta, kdy pláchl obraně Nové Vsi Michal Mikeš a byl v šestnáctce faulován. Pokutový kop tak kopali i domácí. Míč si postavil Dominik Skotar a zvýšil na 4-1.  Sapeláci tak brali tři body za zasloužené vítězství.



Všichni hráči počínaje  výborným  gólmanem Tomášem Pokorným a konče třígólovým střelcem Dominikem Skotarem si zaslouží velké uznání. Polovina týmu hrála s velkým sebezapřením, všichni hráči celé  utkání poctivě odmakali a to vítězství, to je třešnička na dortu. Dnes jsme byli na náš tým velmi  hrdí! 



Góly: 34., 44. a 82. /PK/ Dominik Skotar , 56. Adam Průcha - 53. František Nečas /PK/.



Sudí: Jan Kliner - Věra Soukupová, Marek Žaloudek. ŽK: 0-4, bez vyloučených. Delegát KFS Vysočina Libor Švarc. 150 diváků.



Sestava SAPELI:



Pokorný - Šimek, Košík, Brabec, Boháček - Průcha, Fišer /86. Barák/, Přibyl, Dvořáček - Mužík /79. Mikeš/, Skotar /90. Padrnos/.






zpět na seznam aktualit