Aktuality

02.10. 2021 Sokol Bedřichov - SAPELI POLNÁ 0 - 3 /0-1/

ikona6.jpg

V prvních deseti minutách se hrálo oboustranně opatrně, v minutě jedenácté přišla první hrubka a to na straně Sapeláků. Otáleli jsme s odkopem, bedřichovští získali míč a domácí útočník šel sám na Tomáše Pokorného, ten však brilantním zákrokem svůj tým podržel.Potom již přišly šance Sapeláků. Ve 13. minutě unikl po pravé straně Filip Dvořáček, naservíroval míč do tutovky Adamu Průchovi, ten ji však neproměnil. O minutu později neprostřelil gólmana Šánu z bezprostřední blízkosti Ondra Přibyl. Poté následovala delší pasáž bez šancí, až přišla 42.minuta, rohový kop Ondry  Přibyla a přesná hlavička Máry Šimka 0-1. Těsně před poločasovým hvizdem zahrával bedřichovský Lacina trestný kop z cca 16 m, svatyni Tomáše Pokorného vysoko přestřelil.



Do druhé půle nastoupili naši hráči ve větší koncentraci a s větším nasazením a brzy to přineslo své ovoce. V 53.minutě  si poradil Jirka Mužík se dvěma obránci, zpětnou přihrávku adresoval Filipu Dvořáčkovi  a kapitán Sapeláků zvýšil na dvojbrankový rozdíl 0-2. Třetí gól měl na kopačce Jirka Mužík, bohužel z pár kroků mířil těsně vedle pravé tyče domácí branky. Potom přišla šance domácích, z úhlu pálili nadvakrát, ale Tomáš Pokorný byl bezchybný. V 63. minutě se potřetí měnilo skóre. Marek Šimek se protáhl do šestnáctky, obešel dva protihráče a zavěsil 0-3. Sapeláci měli i nadále navrch, ale spalovali šanci za šancí. Nejprve Adam Průcha, potom Marek Šimek a v poslední desetiminutovce měl tři tutovky střídající Jarda Kuřítko. Bohužel jednou nastřelil tyč a ani ve zbývajících dvou tutovkách se nedokázal gólově prosadit. I tak si Sapeláci  odvážejí zaslouženě tři body.



Nejlepší hráči: Marek Šimek, Filip Dvořáček, Tomáš Pokorný.



Góly: 42. a 63. Marek Šimek, 53. Filip Dvořáček.



Sudí: Pánové Rosický, Porupka, Holub. ŽK: 1-0, bez vyloučených. Delegát KFS Vysočina pan Jan Prokeš. 148 diváků.



Sestava SAPELI: 



Pokorný - Šimek, Košík, Brabec, Šimek - Mikeš /69. Barák/, Fišer /62. Procházka/, Přibyl, Dvořáček - Mužík /78. Kuřítko/, Průcha.






zpět na seznam aktualit