Aktuality

19.09. 2021 Sapeli Polná - FC Náměšť/Vicenice 7 - 0 /3-0/

ikona6.jpg

 



Již v deváté minutě našel přesný výkop Tomáše Pokorného sprintujícího Filipa Dvořáčka a na jeho centr si naběhl Jakub Szabó který poslal Sapeláky do vedení1-0.  Mezi 12.-15. minutou mohli domácí při třech závarech přidat druhou branku, ale dočkali se až v 22.minutě. To vypálil Jakub Szabó a vyražený míč do náměšťské sítě dopravil Adam Průcha 2-0. O tři munuty později centroval Ondra Přibyl a Jakub Szabó zvýšil přesnou hlavičkou k tyči na 3-0. Ve 40. minutě musel odstoupit se zraněním hrající Jakub Szabó, nahradil ho Michal Mikeš. Do poločasové pauzy se tedy šlo s tříbrankovým náskokem.



Do druhé půle již nenastoupil indisponovaný Patrik Fišer, jeho post převzal Štěpán Bambula. Sapeláci byli opět nesmírně aktivní a již v první čtvrthodince druhé půle mohli postupně skórovat  3x Jirka Mužík / 2x ho vychytal gólman, 1x těsně vedle/, 1x Adam Průcha /nevyšel mu lob/ a 1x Michal Mikeš /těsně nad/. A tak se skóre měnilo až v 70. minutě, kdy s přehledem proměnil své sólo Jirka Mužík 4-0. V 74.minutě po akci Jirky Mužíka, Michala Mikeše a Adama Průchy zvýšil Filip Dvořáček již na 5-0. A to ještě nebylo všechno. O čtyři minuty později vysunul po levé straně Jirka Mužík  sprintujícího Michala Mikeše a jeho přesný centr zúročil opět Filip Dvořáček 6-0. Vzápětí nahradil Honza Vacek Jirku Mužíka a Jarda Kuřítko Adama Průchu. Závěrečnou a nádhernou tečku za velmi vydařeným utkáním udělal  právě střídající Honza Vacek. Jeho projektil z 25 metrů vymetl šibenici hostující branky a stanovil konečný výsledek 7-0!!!



Všichni  nastoupivší hráči zaslouží poděkování za zodpovědný a poctivý výkon. Budeme věřit, že nás vysoký výsledek neukolébá a že i k dalším utkáním budeme přistupovat tak jako k tomu dnešnímu. Gratulace do kabiny!



Góly: 9. a 25. Jakub Szabó, 74. a 76. Filip Dvořáček, 22. Adam Průcha, 70. Jiří Mužík, 90. Jan Vacek.



Sudí: Pánové Marek Janíček - Petr Jonáš, Nikolas Šíma.  ŽK: 2-2.  Bez vyloučených. Delegát svazu pan Jan Prokeš.



Sestava SAPELI: 



Pokorný - Šimek, Košík, Brabec, Boháček -  Průcha /77. Kuřítko/, Fišer /46. Bambula/, Přibyl, Dvořáček - Mužík /76. Vacek/, Szabó/ 40. Mikeš/.






zpět na seznam aktualit