Aktuality

28.08. 2021 Slavoj Žirovnice - SAPELI Polná 4 - 2 /3-0/

ikona6.jpg

Sapeláci měli obrovské problémy se sestavou, navíc hráli v první půli velmi nezodpovědně a tak již v 10. minutě poslal zcela volný Dýnek domácí do vedení 1-0. Naši hráči se vůbec nepoučili a o pět minut později sice dvakrát skvěle zasáhl Ivan Rezničenko, ale bránící hráči sledovali jako solné sloupy  dorážku Rozporky 2-0. Ve 20. minutě po hrubce obránce měl lehkou práci domácí Smrčka 3-0. V první půli stojí za zmínku snad jen slalom Kuby Szabóa, který však nebyl dotažen do gólového konce. V závěru poločasu stálo při našich hráčích dvakrát štěstí při tutovkách domácích.



Do druhé půle nastoupili Sapeláci s velkým odhodláním a byli za to odměněni. Ve 47. minutě ještě Dominik Procházka z deseti metrů přestřelil branku domácích. V 57. minutě po akci Adama Průchy, pálil Kuba Szabó, potom Ondra Přibyl a až do třetice byl úspěšný Jirka Mužík 3-1. V 63. minutě to již bylo pouze o jednu branku, hlavou se prosadil Adam Průcha 3-2. Sapeláci byli i nadále aktivní, ovšem jen do chvíle, kdy v 72.minutě neodmával asistent rozhodčího jasný ofsajd a domácí zvýšili na 4-2. Sapeláci vstřelili Dominikem Procházkou další branku, ale nebyla uznána /ofsajd to byl/. Domácí tedy zvítězili 4-2.



Za  předvedený výkon v první půli jsme si vyhrát nezasloužili. Omluvou není ani velký počet absencí. V druhé půli jsme se sice výrazně zlepšili, v podstatě rozhodnuté utkání jsme hodně zdramatizovali. Rozhodujícím momentem bylo zcela nepochopitelné pochybení AR1, kdy neodmával jasný ofsajd  a domácí z něj rozhodli zápas. Zatímco hlavní sudí podal velmi dobrý výkon, AR1  rozhodl o výsledku. AR2 vůbec neví co je ofsajd a co ne. Škoda mluvit. Každopádně je naše porážka zasloužená a je nejvyšší čas naše výkony zlepšit.



Nejlepší hráči Sapeli: Adam Průcha, Filip Dvořáček, Jakub Szabó.



Góly: 10. Dýnek, 15. a 72. Rozporka, 28. Smrčka - 57. Mužík, 63. Průcha.



Sudí: Pánové Landsman, Doskočil, Hána. ŽK: 2-2, bez vyloučených. 155 diváků. Delegátem svazu byl pan Vaněk.



Sestava SAPELI: Rezničenko /46. Pokorný/ - Šimek, Brabec, Procházka, Dvořáček -  Flekal /68. Matějíček/, Mužík /82. Kuřítko/, Reiterman, Přibyl - Průcha, Szabó.






zpět na seznam aktualit