Aktuality

22.08. 2021 SAPELI POLNÁ - FC Velké Meziříčí"B" 6 - 0 /2-0/

ikona6.jpg

Po dvou zcela nevydařených utkáních potřebovali Sapeláci nutně zabrat. Jejich soupeřem však bylo po dvou kolech stoprocentní Velké Meziříčí a tak se čekalo další  těžké utkání. Od prvních minut měli domácí územní převahu a snažili se co nejdříve vstřelit branku. V sedmé minutě pálil nad MIchal Mikeš, o minutu později nastřelil Jirka Mužík břevno meziříčské svatyně. Ve 13. minutě po rohu Jirky Mužíka hlavičkoval těsně vedle Marek Šimek. Ta samá situace se opakovala ve 21. minutě se stejným výsledkem, Marek Šimek opět těsně minul. Ve 31. minutě se protáhl v šestnáctce Patrik Fišer, bohužel zakončil jen do boční sítě. O pět minut později byl v šestnáctce hostí faulován Jakub Szabó, píšťalka sudího Straky však zůstala němá. V 39. minutě  musel odstoupit pro zranění výborně hrající  Patrik Fišer, nahradil ho Ondra Přibyl. Nádherný fotbalový moment přinesla 41. minuta a dalekonosná střela Míly Brabce skončila v šibenici gólmana Koloucha 1-0. Ve 44. minutě se "vyznamenal" Dominik Skotar, ze střídačky urazil sudího nevybíravým slovem a zaslouženě viděl červenou kartu. Těsně před závěrečným hvizdem vystřelil Adam Průcha, gólman ránu jen vyrazil a Jakub Szabó byl tam, kde být měl 2-0.



I ve druhém poločase náš tým kontroloval hru a vytvářel si další šance. V 51.minutě se krásným obstřelem do vinglu prosadil Jirka Mužík 3-0.O dvě minuty později šel sám na gólmana Marek Šimek, gólman jeho střelu vyrazil a Ondra Přibyl z dorážky přestřelil. V 54. minutě zakončoval Štěpán Bambula střelou do odkryté branky, obránce hostí, vyrazil rukou míč na tyč, penalta se znovu nekopala. Došlo k ní až v 67. minutě, kdy byl v šestnáctse soupeře sražen Jakub Szabó. PK proměnil Jirka Mužík 4-0. V 82. minutě se konečně dočkal "spalovač" dne Mára Šimek, jeho přízemní střela k tyči znamenala pátý gól Sapeláků 5-0. Skóre uzavřel svým průnikem v 90. minutě Filip Dvořáček, podél gólmana vstřelil šestý gól Sapeláků 6-0.



Nejlepší hráči SAPELI: Míla Brabec, Jiří Mužík, Patrik Fišer.



Sudí: pánové Straka, Beneš a Babák. ŽK: 1-2, ČK: 44. Dominik Skotar. 80 diváků. Delegát svazu pan Trávníček.



Sestava SAPELI: Rezničenko -  Šimek, Procházka, Brabec, Dvořáček -  Bambula, Fišer /39. Přibyl/, Mužík, Mikeš -  Szabó, Průcha /79. Matějíček/.



 






zpět na seznam aktualit