Aktuality

05.11. 2012 SAPELI POLNÁ - DESTRUKCE JAROMĚŘICE 1 - 1 /0-1/

ikona6.jpg

Na poslední utkání sezóny se Sapeláci zřejmě moc netěšili,protože svým pochůzkovým a bezkontaktním fotbalem nechávali hodně prostoru dobře hrajícímu soupeři.V úvodních minutách domácí obrana velmi špatně reagovala na dlouhé výkopy Chalupy,vzápětí prošel jaroměřický záložník přes tři domácí hráče,z dvaceti metrů vypálil a gólman Koubek se nestačil ani ohlédnout - naštěstí Sapeláky zachránila tyč.Ani to však domácí borce neprobudilo a tak přišla 13. minuta a po pěkné kombinaci dal úvodní gól utkání hostující Rygl.Hosté hráli dobře i nadále,domácí stereotypně nakopávali dlouhé balony,které s přehledem odvracela hostující obrana výboorně dirigovaná gólmanem Chalupou.Do konce poločasu si Sapeláci vypracovali dvě možnosti,ale k vyrovnání to nevedlo.
Těsně před půlí byl hostům za stažení Padrnose vyloučen Musil a tak měli Sapeláci před sebou celou druhou půli hranou v přesilovce o jednoho muže.
V poločase odstoupil Fišer a nahradil ho Szabó a domácí se snažili překonat obranný val obětavě hrajícího soupeře.Stále však hráli příliš stereotypně a bez nápadu,přesto mohli dojít k tříbodovému zisku.Nejprve se prosadil Szabó,uvolnil se přes dva beky a bombou rozezvučel tyč hostující branky.V 70. minutě se domácí konečně dočkali vyrovnání - neúnavný kapitán Špendlíček nedal CHalupovi šanci 1-1.Po té se hrálo naplno až do posledního hvizdu sudího Šuly,ale ani Szabó do prázdné branky,ani Padrnos ani střídající Morkus nedokázali vstřelit rozhodující branku.Opět tak potvrdili svoji mizernou výkonnost v domácím prostředí,kdy ze sedmi utkání dokázali jen jednou vyhrát,třikrát remizovali a třikrát prohráli........to je prachbídná bilance.
Před hráči i trenéry je mnoho práce,ale do jara zbývá hodně času,tak budeme věřit,že se Sapeláci na jaře vrátí i v domácím prostředí ke kvalitním výkonům a že naši hráči opět přinesou svým fanouškům a partnerům radost z fotbalu.

Sudí:Šula,Stehlík,Tomášek žk:0-4, čk: O-1
Góly:70.Špendlíček - 13.Rygl. Diváků:60.
Nejlepší hráči: Špendlíček,Szabó.

Sestava: Koubek-Tržil,Reiterman,Barák,Zamazal-Vacek /65.Morkus/,Fišer/45.Szabó/,Špendlíček,Brnický-Padrnos,Rychtecký.





zpět na seznam aktualit