Aktuality

14.08. 2021 HFK Třebíč - SAPELI Polná 5 - 1 /1-1/

zapas.jpg

V šesté minutě pálil z dálky Florián mimo naší branku. Stejně mířil v 11.mimutě Marek Šimek .Ve 14. minutě Duba kryje střelu Jirky Mužíka zpoza šestnáctky. V 17. minutě našel  Filip Dvořáček dlouhým pasem  Máru Šimka, ten si míč skvěle zpracoval a  křížnou střelou  poslal Sapeláky do vedení 0-1.  Potom jsme mohli přidat druhý gól , ale ani Filip Dvořáček ani Kuba Szabó to nedokázali. A tak přišel trest, po váhání s odkopem nás potrestal hlavou Maleta 1-1. V 37. minutě vyslal Jirka Mužík do tutovky Kubu Szaboa, Duba svůj tým výtečným zákrokem podržel.



V 51. minutě po centru Jirky Mužíka vyrazil hlavičku Filipa Dvořáčka  skvělý Duba. O dvě minuty později připravili Kuba Szabó a Filip Dvořáček tutovku pro Ondru Přibyla, ten ji ani nadvakrát nedokázal proměnit.  Naše koncovka selhala, tudíž bylo jasné, že  přijde trest. Další lehkovážnost našeho obránce skončila gólem Válka 2-1.  V 74. minutě se přes zraněného Petra Baráka prosadil Durda 3-1. Bary musel z utkání odstoupit a poslední čtvrthodinu jsme se snažili i v deseti utkání zdramatizovat. Bohužel Sáček a znovu Durda v posledních pěti minutách navýšili skóre na hrozivých 1-5!



Ve dvou utkáních jsme tedy inkasovali deset gólů a vstřelili jedinný. Ani to, že máme hodně hráčů na marodce nás neospravedlňuje. Pohrdáme gólovými šancemi a při bránění jsme nezodpovědní. Po dvou kolech jsme jasně poslední. Je třeba ZABRAT!!!



Góly: 74. a 90. Durda, 28. Maleta, 57. Válek, 86. Sáček - 17. Marek Šimek.



Sudí: pánové Niederle, Terber, Holub  /velmi kvalitně odřízeno/, ŽK: 1-1, bez vyloučených. Delegát KFS pan Šoustar. 62 diváků.



Sestava SAPELI:



Koubek - Barák, Reiterman /80. Matějíček/, Brabec, Boháček -  Šimek, Fišer, Přibyl, Dvořáček - Mužík /70. Mikeš/, Szabó.






zpět na seznam aktualit