Aktuality

25.07. 2021 SK Bystřice nad Pernštejnem - SAPELI POLNÁ 1 - 1 /1-1/

ikona6.jpg

Ve třetím přípravném utkání se představili Sapeláci na půdě divizní Bystřice. Již ve 13. minutě kopali domácí neoprávněně pokutový kop, Ivan Rezničenko ji však domácímu kanonýtovi Miloši Prášilovi vyrazil a Tomáš Reiterman uklidil míč do bezpečí. O tři minuty později dobře zakombinovali Michal Mikeš a Adam Průcha, toho využil Jakub Szabó a pelášil sám na gólmana. Ten mu bohužel jeho střelu vyrazil...Kuba Szabó si však v 28. minutě spravil chuť, když  po přihrávce Adama Průchy poslal Sapeláky do vedení 0-1! V 35. minutě mohlo být ještě veseleji, ale gól Adama Průchy nebyl pro údajný faul uznán. O tři minuty později bylo srovnáno. Na rohový kop domácích si naskočil málo obsazený Prášil a neomylně skóroval 1-1. Ve 40. minutě po úniku Adama Průchy připravil tutovku Michal Mikeš, ale postupně tři naši hráči nedokázali dopravit míč do bystřické svatyně.



Ve 49. minutě vyrazil Ivan Rezničenko pěknou střelu domácích zpoza šestnáctky na roh. V 66. minutě napálil Filip Dvořáček míč z trestného kopu do spojnice tyče a břevna domácí branky. Sudí nechal hře až příliš volný průběh, hra se zbytečně přitvrdila a na každé straně došlo k jednomu zranění. Jelikož ani střídající hráči rozhodující gól nepřinesli /byť se Lukáš Slezák objeviil ve dvou pěkných možnostech/, skončilo utkání zaslouženou remizou.



Máme za sebou kvalitní tréninkový týden a remíza z Bystřice je jistě povzbuzením do další práce. Všichni nastoupivší hráči hráli poctivě, velmi obětavě a zaslouží pochvalu. Věříme, že zranění Adama Průchy nebude tak vážné, jak vypadá.



Góly: 38. Miloš Prášil - 28. Jakub Szabó.



Sudí:  Karlík - Babák, Petrlík. ŽK: 2-2, bez vyloučených. 40 diváků.



Sestava SAPELI:



Rezničenko - Dvořáček, Košík, Reiterman, Boháček /58. Šimek/ -  Matějíček, Přibyl, Brabec /71. Slezák/, Mikeš /77. Padrnos/ - Szabó, Průcha /62. Mužík/.






zpět na seznam aktualit