Aktuality

27.10. 2012 MORAVSKÉ BUDĚJOVICE - SAPELI POLNÁ 1 - 3 / O-2/

ikona6.jpg

Na silně podmáčeném terénu byli v první půli jednoznačně lepší Sapeláci.V úvodu utkání se dvakrát neprosadil Rychtecký a jednou Padrnos.Skóre se poprvé měnilo v 19. minutě,kdy vnikal do šestnáctky Szabó,byl zastaven nedovoleně a z penalty se nemýlil Rychtecký.I nadále byli Sapeláci lepším týmem,Padrnosova hlavička našla pouze připraveného Kloudu,Špendlíček po centru Zamazala přestřelil.Druhá branka padla po chybě domácích - míč se zastavil v kaluži,nejlépe zareagoval Rychtecký a získal pro Sapeláky dvougólový náskok.
Ve druhé půli již Sapeláci neplnili zodpovědně taktiku stanovenou trenérem,řada hráčů si chtěla "zahrát" a utkání si zbytečně zkomplikovali a nakonec mohou být za tři body rádi.
V 60.minutě předvedl Koubek bravurní zákrok,v 66. však již domácí skórovali.Po centru Formana skóroval Černý.Vzápětí mohli domácí i vyrovnat /což by bylo velmi kruté/,ale hlavička Černého a střela Busty minula branku.
Závěrečné slovo měl přece jen prozatímní smolař Padrnos,který zvýšil na konečných 1-3.
Sapeláci si vítězství jednoznačně zasloužili,ale opět se neubránili hernímu výpadku a nedodržování taktických pokynů v druhé půli je mohlo opět stát body!!
O tolik bodů jsme již v podzimní části zbytečně přišli /Nová Ves,Čáslavice,Ždírec,Žirovnice atd./ a hráči to stále ještě zřejmě nepochopili a to je velká škoda.....Fotbal se hraje v maximálním soustředění a naplno 90 i více minut a potom nebudeme přicházet zbytečně o body.
Nejlepší hráči: Barák,Slezák,Rychtecký.
góly: 19. a 36.Rychtecký,80.Padrnos.
Sudí: Straka,Šula,Krejčí.ŽK:2-2.Bez vyloučených.Diváků:30.
Sestava: Koubek-Zamazal,Tržil/52.Morkus/,Reiterman,Barák-Špendlíček,Vacek/81.Fišer/,Slezák,Szabó /89.Matějíček/-Padrnos,Rychtecký.





zpět na seznam aktualit