Aktuality

11.07. 2021 Jiskra Měřín - SAPELI POLNÁ 2 - 2 /1-1/

ikona6.jpg

Na perfektním trávníku se hrál velmi kvalitní přípravný zápas a to zásluhou obou týmů. Po příhře Pavla Matějíčka poslal Sapeláky do vedení Kuba Szabó 0-1. Naši hráči mohli vítězství navýšit, ale domácí gólman Hladík předvedl několik skvělých zákroků. A tak přišla chyba a domácí trestali 1-1. Ještě v první půli mohli jít Sapeláci znovu do vedení, ale Filip Dvořáček neproměnil pokutový kop nařízený za sražení unikajícího Dominika Skotara, neprosadil se ani Jakub Szabó.



V druhé půli  si vytvořili naši hráči řadu možností, ale koncovka byla víc než žalostná. Prosadil se až po samostatné akci Paťa Fišer, který nekompromisně propálil gólmana 1-2. Potom se vytáhl při bombě domácích Tomáš Pokorný, když střelu vyrazil na roh. Spalovali jsme další tutovky - Jirka Mužík, Dominik Skotar, Kuba Szabó atd. a tak přešel trest a deset minut před koncem domácí vyrovnali 2-2. V závěrečné desetiminutovce se nám nepodařilo rozhodnout a nakonec dvě minuty před koncem při nedorozumění obrany zlikvidoval loženku domácích Tomáš Pokorný.



Máme za sebou první týden letní přípravy a první herní test. Bohužel jsou dovolené a máme nějaká zranění, tak jsme ho odehráli jen s minimem hráčů. Přesto utkání hodnotíme kladně, byl to zajímavý zápas, který nám ukázal na čem je potřeba pracovat.



Nejlepší hráči Sapeli:



Pavel Matějíček, Jirka Mužík, Ondřej Přibyl.



Góly: Jakub Szabó, Patrik Fišer.



Sudí: Porupka, hráno bez karet, 50 diváků.



Sestava SAPELI:



Pokorný -  Šimek, Tržil /46. Fišer/, Košík, Dvořáček - Matějíček, Přibyl, Mužík, Mikeš - Szabó, Skotar.






zpět na seznam aktualit