Aktuality

21.10. 2012 SAPELI POLNÁ - DEKORA ŽDÍREC n/Doubravou 3 - 4 / 1-3/

ikona6.jpg

Sapeláci chtěli v utkání se Ždírcem uspět a potvrdit tak svoji zlepšenou formu z posledních utkání.Bohužel skutečnost byla jiná.
Přestože hráli Sapeláci od první minuty velmi aktivně,soupeři stačily v první půli tři zaváhání a v pětadvacáté minutě vedl O-3.Třikrát byla obrana domácích včetně gólmana v nedbalkách,třikrát Sapeláci inkasovali.Bohužel byl to trest za naivní a nedůslednou hru.Ještě do poločasu mohl korigovat Szabó a Rychtecký,oba však jen nastřelili hostujícího gólmana.Ve 33.minutě přece jen snížil hlavou Padrnos.
V druhé půli se vrhli Sapeláci naplno do útoku a v 52. minutě snížil střelou zpoza šestnáctky Brnický,kterému servíroval Barák.O pár minut později již bylo srovnáno.Opět po centru Baráka se tentokrát prosadil Padrnos 3-3.Sapeláci se nespokojili s vyrovnáním a šli za vítězstvím. Bomba Špendlíčka zatřásla levou tyčí ždírecké svatyně,Padrnosova hlavička šla nad břevno. Poté začal úřadovat velmi nepřesný sudí Pfeifer. Nejprve neodpískal jasný pokutový kop za faul na Padrnose,a o pár minut později po dalším svém zmýleném verdiktu vyloučil nejslušnějšího hráče na place Matěje Brnického - rovnou bez žk.Následně vykázal protestujícího vedoucího domácího týmu Babínka ze střídačky a zápas se mu zcela vymkl z rukou.A aby si domácí vypili kalich hořkosti až do dna,tak v 85. minutě po zbytečné ztrátě míče inkasovali počtvrté.
Domácí tým se cítí chybným řízením "sudího" Pfeifera velmi poškozen,zvláště vyloučení Brnického je pouze velkou důležitostí pana sudího.Bohužel s tím nic nenaděláme a tak musíme spíše přemýšlet nad tím proč jsme dostali tak laciné góly,proč nám nestačily tři vstřelené branky na výhru,proč máme pouze 15 bodů a co bychom měli zlepšit a na čem pracovat......
Na jednu věc bychom neměli zapomenout - na velkou vnitřní sílu týmu,týmu který to za velmi nepříznivého stavu 0-3 nezabalil, dokázal skóre vyrovnat a "sahal" po vítězství.Zato zaslouží naši hráči velkou pochvalu.
Nejlepší hráči: Barák,Padrnos,Špendlíček.
Sudí:Pfeifer,Jahoda,Fabeš. žk: 4-3,čk: 1-O /69.Brnický/.
Diváků:100.
Sestava: Koubek - Reiterman,.Rychtecký,Barák,Zamazal-Vacek,Brnický,Špendlíček,Szabó /78.Slezák/ - Padrnos,Morkus.





zpět na seznam aktualit