Aktuality

13.06. 2021 Sokol Bedřichov - SAPELI Polná 0 - 5 /0:2/

ikona6.jpg

Závěrečné, pro Sapeláky již osmé jarní přípravné utkání sehráli naši hráči v sobotním odpoledni na půdě svého soupeře z krajského přeboru - týmu Sokola Bedřichov. Oba týmy sice postrádaly řadu hráčů / v našem týmu to byli  například Tomáš Pokorný, Petr Tržil, Petr Barák, Tomáš Reiterman, Martin Boháček, Dominik Procházka, atd./. 



První dvacetiminutovka nepřinesla nic světoborného, měli jsme sice více ze hry, ale neposlouchal nás míč, na horším terénu byla kombinace poměrně složitá. První pěknou akci Sapeláků zakončil po půlhodině hry Michal Mikeš pouze do boční sítě Šánovy branky. O tři minuty později připravil stejný hráč gólovou příležitost pro Dominika Skotara a ten se nemýlil 0-1. Dvougólový rozdíl přinesla 42. minuta, kdy Dominik Skotar prodloužil hlavičkou na Adama Průchu a ten už to měl jednoduché 0-2. 



Do druhé půle jsme udělali pět změn. V 52. minutě unikl obraně domácích Adam Průcha, v malém čtverci naservíroval míč pro Jirku Mužíka a bylo 0-3. Přestávali jsme myslet na zadní kolečka a tak  musel předvést svoji kvalitu i Petr Koubek, když v 55. minutě zlikvidoval sólo domácího hráče. Na druhé stráně nedokázal skórovat ve stoprocentní šanci Ondřej Částka. V 57. minutě Jirka Mužík našel na malém vápně volného Adama Průchu, ten ale se svou tutovkou nenaložil jak měl, ale přestřelil bedřichovskou branku. V 63. minutě unikl naší obraně domácí Diviš, ale Petr Koubek byl opět skvělý a vychytal ho. V 75. minutě přihrál Ondra Částka Dominiku Skotarovi, ten však nedokázal přelobovat domácího gólmana. Michal Mikeš nedokázal zakončit své sólo gólem, tak si celou akci zopakoval v 81. minutě, tentokrát již s přesným zakončením 0-4. Do třetice všeho dobrého, i s třetím únikem domácích si Petr Koubek výtečně poradil a tak oba naši veteráni v brance udrželi čisté konto. A jelikož jsme hráli poctivě až do konce, tak v 89. po přesném rohu Ondry Přibyla přidal obětavou hlavičkou kapitán Sapeláků Filip Dvořáček pátý gól 0-5.



Nejlepší hráči: Jenda Kubín, Petr Koubek, Jan Flekal.



Sudí: pánové Žaloudek, Babák a Kříž. ŽK: 1-0, bez vyloučení, 30 diváků.



Sestava SAPELI:



Rezničenko /46.Koubek/ - Šimek, Matějíček /46. Flekal/, Szabó /46. Brabec/, Kubín /70. Skotar/ - Mikeš, Fišer /46. Přibyl/, Mužík, Dvořáček - Průcha, Skotar /46. Částka/.



 



 






zpět na seznam aktualit