Aktuality

08.06. 2021 AFC Humpolec(A+B) - SAPELI Polná 3- 7 /2-1/

ikona6.jpg

Domácí Humpolec nastoupil s kombinovaným týmem A+B a tak se hrál velmi kvalitní přípravný zápas. Oba celky měly k dispozici velký počet hráčů a tak dobré tempo hry vydrželo po celé utkání.    Již v druhé minutě mohl skórovat Adam Průcha, loženku mu připravili Ondra Přibyl a Jakub Szabó. Adam však místo gólu pouze nechal vyniknout domácího gólmana. V 11. minutě mohl skórovat po centru Ondry Přibyla Filip Dvořáček, bohužel se skóre opět nezměnilo. V 16. minutě se již Filip Dvořáček prosadil, ale k překvapení jeho i nás se pískal ofsajd. Potom přišla 26.minuta, zcela zbytečná ztráta míče před naší šestnáctkou, následuje faul a pokutový kop, který humpolečtí s přehledem proměnili 1-0. V 36. minutě bylo srovnáno, po centru Filipa Dvořáčka se prosadil Ondra Přibyl 1-1. Ve 40. minutě již domácí zase vedli, opět po obrovské chybě před naší šestnáctkou. Těsně před poločasovým hvizdem mohl vyrovnat Filip Dvořáček, ale jeho obstřel šel těsně vedle levé tyče humpolecké branky.



Do druhé půle jsme několikrát vystřídali, hra se zlepšila a začali jsme se konečně prosazovat i gólově. Ve 46. minutě ještě po pěkné kombinaci celé zálohy přestřelil Filip Dvořáček domácí branku. Ve 48. minutě prošel skrze domácí stopery Dominik Skotar, byl faulován a nařízený pokutový kop proměnil Jakub Szabo 2-2. V 52. minutě unikl Michal Mikeš, přesně našel Dominika Skotara, který přešel přes tři hráče a otočil vývoj skóre na sapeláckou stranu 2-3.  V 66. minutě prodloužil Dominik Skotar míč pro Kubu Szaboa a ten zvýšil na 2-4. 73. minuta přinesla druhý gól Dominika Skotara, akci připravil Jirka Mužík a Míla Brabec 2-5.  V 73. minutě zakončili domácí svoji loženku střelou nad branku. O tři minuty později přeloboval Jirka Mužík gólmana i branku. V 77. minutě vyhlavičkoval Marek Šimek střelu domácích ze šibenice naší branky a o pár minut později mohl sám skórovat, ale jeho hlavička z bezprostřední blízkosti skončila těsně vedle. V 80. minutě po kiksu naší obrany domácí opět přestřelili svatyni Ivana Rezničenka. V 82. minutě suprově zakombinovali Dominik Skotar a Ondra Částka a druhý jmenovaný zvýšil na 2-6. Tři minuty před koncem vyrazil do sóla Patrik Fišer, jeho střelu však dokázal domácí gólman vyrazit pouze před Dominika Skotara a ten dovršil poločasový hattrick 2-7. V 90. minutě Ivan Rezničenko skvěle vyrazil střelu domácího hráče, na dorážku však byl již krátký 3-7.



S utkáním můžeme být celkem spokojeni až na opětovné obrovské námazy, kterých se bohužel dopouštějí Ti nejzkušenější hráči. Je to již kolikátý zápas po sobě a žádné zlepšení. 



Góly: Dominik Skotar 3x, Jakub Szabó 2x /1 z PK/, Ondra Přibyl, Ondra Částka.



Nejlepší hráči: Dominik Skotar, Jiří Mužík, Ivan Rezničenko.



Sudí: pánové Kůrka, Doskočil, ..Hráno bez karet, 40 diváků.



Sestava SAPELI: 



Rezničenko - Flekal,/46. Procházka/ Brabec, Šimek, Boháček -  Mikeš/55. T. Matějíček/, Přibyl/46.Fišer/, Mužík, Dvořáček - Průcha/46. Skotar/, Szabó /55. Částka/.



 






zpět na seznam aktualit