Aktuality

29.05. 2021 FC VYSOČINA JIHLAVA U18 - SAPELI POLNÁ 4 - 3 /0-2/

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání velmi aktivně, avšak dva úniky Dominika Skotara gól nepřinesly. Ve 14. minutě se šikovně uvolnil Jirka Mužík, jeho střela ale jen orazítkovala levou tyč jihlavské svatyně. O minutu později se již skóre utkání měnilo, spolupráce Adama Průchy s Jirkou Mužíkem  skončila gólem prvně jmenovaného  0-1. Ve 29. minutě po kombinaci Dominika Skotara a Adama Průchy přestřelil Jirka Mužík ve vyložené pozici branku FC Vysočina. Ve 33. minutě znovu zakombinovala stejná trojice, zakončoval opět Jirka Mužík, tentokrát přesně 0-2.  První půle byla tedy zcela v režii Sapeláků, bohužel z toho vytěžili pouze dvě branky.



I do druhé půle jsme vstoupili velmi dobře. V 54. minutě zachránila gólmana Jihlavy pravá tyč po střele Adama Průchy, o minutu později běžel Dominik Skotar sám na gólmana, závěr akce řešil lobem, který nakonec těsně minul branku.V 65. minutě rozetvučel další tyč jihlavské branky Filip Dvořáček. A potom to přišlo! V 66. minutě nádhernou střelou z 30 metrů od tyče do branky snížili hráči Vysočiny na 1-2. Naši hráči zůstali jako opaření a během minuty inkasovali podruhé a bylo srovnáno 2-2. Potom vychytal domácí gólman v tutovce Jirku Mužíka a vzápětí domácí vedli 3-2. Potom přidali i čtvrtý gól a bylo rozhodnuto. Čtyři minuty před koncem po rohu Ondry Přibyla snížil hlavičkující Marek Šimek 3-4, ale na vyrovnání jsme již nedosáhli.



Pětašedesát minut celý tým výborně pracoval a potom během pěti minut utkání ztratíme. Přitom jsme po první půli měli vést vyšším rozdílem a utkání mělo být rozhodnuté. V závěru utkání na tom byli pochopitelně kondičně lépe domácí mladíci, navíc jsme měli dnes možnost pouhého jednoho střídání. Domácí byli efektivnější a to rozhodlo. Každopádně to byla velmi kvalitní příprava.



Nejlepší hráči SAPELI: Adam Průcha, Míla Brabec, Filip Dvořáček.



Góly:  Adam Průcha, Jiří Mužík, Marek Šimek.



Sudí: Karlík,Terber, Babák. Hráno bez karet. 20 diváků.



Sestava SAPELI: Pokorný - Flekal /65. Matějíček T./, Šimek, Brabec, Kubín - Mikeš, Přibyl, Mužík, Dvořáček - Skotar, Průcha.



 






zpět na seznam aktualit