Aktuality

04.01. 2021 Poděkování - Čtvrtstoletí pod "křídly" SAPELI a SABRY.

pohar.jpg

Od 1.1.1996 hraje náš klub pod názvem TJ SAPELI. Až do 30.6.2011 pod názvem TJ SAPELI JANOVICE, od 1.7.2011 potom s totožným názvem jako firma - TJ SAPELI POLNÁ.



Je to tedy již celé čtvrtstoletí od chvíle, kdy se firmy SAPELI POLNÁ s.r.o. a TRUHLÁŘSTVÍ BRADÁČ /pozdější SABRA DŘEVOVÝROBA, s.r.o./ staly našimi generálními partnery. U zrodu této spolupráce byli: pan Jindřich Procházka, pan ing. Jaroslav Vrtal /oba SAPELI POLNÁ, s.r.o./, manželé - pan Manek Bradáč a paní Dana Bradáčová /TRUHLÁŘSTVÍ BRADÁČ/, pan Jiří Babínek a pan Jan Komárek /TJ VYSOČINA JANOVICE/.



Za posledních pětadvacet let udělala naše TJ SAPELI obrovský krok dopředu.Od vítězství v OP Jihlavska v roce 1996 se postupně probojovala až do nejvyšší krajské soutěže, kterou hraje již třináctým rokem. Spoustu práce se udělalo ve sportovním areálu ve Stáji. Atd. To vše se podařilo za velké podpory našich generálních partnerů SAPELI POLNÁ a.s. a SABRY DŘEVOVÝROBY s.r.o.



Dlouholeté podpory a pomoci si velmi vážíme a budeme se co v budoucnu co nejvíce snažit, aby s našimi výkony a výsledky byla spokojenost a naši partneři z nich měli radost.



ZA VŠECHNO MOC DĚKUJEME!



 



 



[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit