Aktuality

04.10. 2012 SAPELI POLNÁ - SLAVOJ ŽIROVNICE 1 - 1 /0-1/

ikona6.jpg

Sapeláci předvedli v první půli velmi matný výkon.Byli odevzdaní,jejich hra postrádala jakýkoliv náboj a tak stačil hostům průměrný výkon k tomu,aby ovládli hru,což se jim v první pětačtyřicetiminutovce podařilo.Byli fotbalovější a dokázali si připravit dvě gólové situace,z nichž jednu využili.Po závaru před Koubkovou brankou se dostali hostující hráči ke třem střelám v malém vápně,přičemž poslední z nich z kopačky Pahra znamenala vedení soupeře 0-1.
Po změně stran se obraz hry úplně změnil.Žirovnice přestala existovat,Sapeláci ovládli hru,bylo jich najednou plné hřiště a začali si vytvářet šance.V 51. minutě vypálil zpoza šestnáctky Špendlíček,gólman hostí míč neudržel a dobíhající Padrnos byl sražen.Pokutový kop proměnil Rychtecký.Sapeláci si vytvářeli další možnosti,ale ani Zamazal,ani ˇPadrnos se Špendlíčkem nedokázali skórovat.A když Padrnosův pokus zastavila tyč,skončilo utkání remízou,což je pro Sapeláky další zbytečná ztráta.
Góly: 51.Rychtecký - 37.Pahr.
Sudí:Čamra,žk:1-3,bez vyloučených.Diváků:5O.
Sestava:Koubek-Slezák,Rychtecký,Reiterman,Barák-Fišer /7.Zamazal/,Brnický,Vacek /46.P.Matějíček/,Szabó-Špendlíček,Padrnos.





zpět na seznam aktualit