Aktuality

20.09. 2020 SAPELI POLNÁ - NOVÁ VES 2 - 2 /0-1/

ikona6.jpg

Již v osmé minutě  podržel svůj tým výborným zákrokem Tomáš Pokorný, když zlikvidoval tutovku hostů. O minutu později přestřelil Jirka Mužík zpoza šestnáctky soupeřovu branku. V 11. minutě se hosté poprvé prosadili. Centr do naší šestnáctky odvrátil Štěpán Bambula pouze k nabíhajícímu F.Nečasovi a ten mířil přesně 0-1. O minutu později mohl po přesném centru Ondry Přibyla vyrovnat Filip Dvořáček, ale hlavičkoval těsně vedle novovestské svatyně. V 15. minutě pálili hosté zpoza šestnáctky mimo naši branku. V 18. minutě jsme mohli prohrávat již o dvě branky, ale průnik hostujícího útočníka vychytal Tomáš Pokorný. Ve 23. minutě jsme byli při průniku Filipa Dvořáčka blízko vyrovnání, Dominik Skotar však nedokázal přetlačit dvojici bránících hráčů u brankové čáry. Ve 30. minutě se Dominik Skotar dokázal proháčkovat přes dvojici bránících hráčů soupeře, sklepl míč pro Filipa Dvořáčka, jehož střelu zastavilo tělo obránce....V 37. minutě musel odstoupit zraněný Tomáš Matějíček, nahradil ho Patrik Fišer.V 39. minutě zahrál Dominik Skotar rychle aut, v šestnáctce našel Kubu Szabóa, který vyrovnal na 1-1. Domácí se radovali jen chvilku, gól nebyl uznán pro přešlap při vhazování autu. O minutu později likviduje Tomáš Pokorný tečovanou střelu hostí. Po první půli tedy vede Nová 0.Ves 0-1.



V 54. minutě se opět vyznamenal Tomáš Pokorný při velké šanci hostů. V 62. minutě jsme reklamovali aut, nebyli jsme plně soustředěni na bránění a to se nám vymstilo. Hosté nás vykombinovali, Štěpán Bambula fauloval a nařízený pokutový kop proměnil F.Nečas 0-2. V 67. minutě centroval Jirka Mužík a Martin Boháček hlavičkoval těsně vedle Fuksovy branky.v 70. minutě zahrál Jirka Mužík rohový kop přesně na hlavu Dominika Skotara a bylo sníženo na rozdíl jedné branky 1-2. Sapeláci ještě více otevřeli hru a snažili se o vyrovnání. V 85. minutě ještě prověřili hosté Tomáše Pokorného povedeným lobem, ale náš gólman stihl zasáhnout a vzápětí běžel podporovat své spoluhráče k brance soupeře. A přišla 90. minuta a naši hráči se dočkali. Po nezištné přihrávce Páti Fišera zamířil přesně k levé tyči Ondra Přibyl a bylo vyrovnáno 2-2! Minutka nastavení již žádnou změnu nepřinesla a tak se oba soupeři rozešli smírně.



Tým Nové Vsi potvrdil vysokou kvalitu, předvedl výborný výkon, vstřelil dvě branky a měl řadu dalších šancí. Nás dnes výrazně podržel gólman Tomáš Pokorný a všichni "zbylí" hráči se snažili odvést maximum. Při současném stavu kádru je dnešní remíza výhrou.



Nejlepší hráči Sapeláků: Tomáš Pokorný, Dominik Skotar, Ondřej Přibyl.



Góly: 70. Dominik Skotar, 90. Ondřej Přibyl -  11. a 62. Nečas František /druhá z PK/.



Sudí: Zdeněk Niederle - Michal Stehlík, Zdeněk Šrámek. ŽK: 4-5. Bez vyloučených. Delegát KFS Vysočina - ing. Roman Šoukal. 80 diváků.



Sestava Sapeli: Pokorný - Bambula, Brabec, Matějíček T. /37. Fišer/, Boháček - Vacek, Přibyl, Mužík, Dvořáček - Szabó, Skotar /91.Padrnos/.



 



 






zpět na seznam aktualit