Aktuality

23.08. 2020 SAPELI POLNÁ - SK Přibyslav 0 - 0

ikona6.jpg

Ve druhé minutě měli hosté šanci po pěkné průnikové přihrávce středem hřiště, mířili však hodně nepřesně. V páté minutě se poprvé zaskvěl gólman Pazderka, když vychytal Jirku Mužíka. O minutu později vyrazil trestný kop Filipa Dvořáčka. Ve 22. minutě sehráli Sapeláci přesnou kombinaci, na jejímž konci nastřelil Pavel Matějíček tyč! O minutu později nevyužili svoje možnosti Dominik Skotar a Ondra Částka. Ve 27. minutě měli možnost přibyslavští, ale z velkého čtverce nemířili přesně. V 30. minutě vychytal Pazderka únik Ondry Částky, o minutu později Dominik Skotar přestřelil branku. V 33. minutě se nepodařilo Ondrovi Částkovi ani nadvakrát překonat gólmana hostí. Ve 42. minutě zakončili přibyslavští svoji možnost střelou vedle.



V 57. minutě po naší standardce skóroval Tomáš Reiterman, gól však nebyl uznán ....V 68. minutě po kombinaci Ondry Přibyla-Davida Padrnose pálil těsně vedle Jirka Mužík. O tři minuty později nastřelili hosté tyč a jednou jim zabránil ve skórování poctivě se vracející Jirka Mužík.Utkání mohl v závěru rozhodnout Ondra Přibyl i David Padrnos, ale nezadařilo se a jelikož přibyslavští stříleli také slepými,tak utkání dvou bodově velmi chudých týmů skončilo remizou, která ani jednomu z týmů nepomohla. 



Sapeláci přistoupili k utkání poctivě a i přes troje nucené střídání chtěli utkání vyhrát. Bohužel v koncovce jsme zklamali.



Nejlepší hráči Sapeli: Jiří Mužík, Jan Flekal, Tomáš Reiterman. Nejlepším hráčem hostů byl jednoznačně gólman Lukáš Pazderka.



Utkání řídil s velkými problémy Jan Fotr, asistenty byli Ondřej Terber a Ondřej Karlík. ŽK: 6 - 6, bez vyloučených. Delegát svazu Martin Šimák. Diváků 60.



 



Sestava SAPELI:



Pokorný - Flekal, Reiterman, Přibyl, Boháček - Matějíček P. /51. Padrnos/, Fišer /35. Matějíček T./, Mužík, Dvořáček - Částka, Szabó /17. Skotar/.



 



 






zpět na seznam aktualit